Gezond en geneeskrachtig eten & leven is geen tijdelijk dieet maar je nieuwe voedings- en bereidingswijze. Daarom organiseert OMEGA10™ ook lezingen voedingsgeneeskunde, kookworkshops, en demonstraties opdat je leert, proeft, ervaart en ziet hoe lekker gezond eten kan zijn!

 

 

Lezingen Voedingsgeneeskunde

Als ex communicatieprofessional geef ik graag lezingen (al dan niet in opdracht met speciale thema’s op verzoek van de doelgroep en in opdracht van bedrijven die hun werknemers vitaal willen houden). Ik verzorg deze lezingen voedingsgeneeskunde op locatie zoals ondermeer bij Azzurro Wellness te Noordwijk en bij Seats to Meet in Utrecht. De locatie kan uiteraard in overleg worden bepaald.

Deze lezingen worden vaak in besloten kring georganiseerd. Je kunt een lezing op maat aanvragen of één van de onderstaande lezingen boeken:

Heel je Darmen Heel je Leven is een lezing waarin ik je meeneem in de werking van je darmen en de relatie tussen je darmen en je gezondheid. Deze wordt afgesloten met de belangrijkste adviezen hoe je je darmen kunt optimaliseren en jij dus het beste uit jezelf kunt halen.

De charme van je darmen‘ over de werking van je darmen en hoe deze te optimaliseren. Darmen zorgen niet alleen voor de vertering van je voeding maar zijn tevens chef immuunsysteem en zijn het tweede brein.

Stemmen uit je Darm‘ over de relatie tussen je buik en je brein.

Healthy Aging‘ over gezond ouder worden waarin ik alle wetenschappelijke kennis op een toegankelijke manier deel en praktische tips en adviezen geef.

Ook de lezing ‘Gezonde bloedsuikerbalans‘ en ‘Fit by Food‘ zijn altijd zeer gewaardeerde lezingen en kan ik op de door u gewenste locatie verzorgen.

Vrijblijvende kennismaking?

 

 

Delen is gezond 🙂Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin