Gezond en geneeskrachtig eten & leven is geen tijdelijk dieet maar je nieuwe voedings- en bereidingswijze. Daarom organiseert OMEGA10™ ook lezingen voedingsgeneeskunde, kookworkshops, en demonstraties opdat je leert, proeft, ervaart en ziet hoe lekker gezond eten kan zijn!

 

 

Lezingen Voedingsgeneeskunde

Als ex communicatieprofessional geef ik graag lezingen (al dan niet in opdracht met speciale thema’s op verzoek van de doelgroep en in opdracht van bedrijven die hun werknemers vitaal willen houden). Ik verzorg deze lezingen voedingsgeneeskunde op locatie zoals ondermeer bij Azzurro Wellness te Noordwijk en bij Seats to Meet in Utrecht. De locatie kan uiteraard in overleg worden bepaald.

Deze lezingen worden vaak in besloten kring georganiseerd. Je kunt een lezing op maat aanvragen of één van de onderstaande lezingen boeken:

Heel je Darmen Heel je Immuunsysteem wordt op 16 november 2021 om 11:30u en op 26 november 2021 om 19:30u gegeven te Noordwijk tijdens de Body & Mind weken van Azzurro Wellness

De charme van je darmen‘ over de werking van je darmen en hoe deze te optimaliseren. Darmen zorgen niet alleen voor de vertering van je voeding maar zijn tevens chef immuunsysteem en zijn het tweede brein.

Stemmen uit je Darm‘ over de relatie tussen je buik en je brein.

Healthy Aging‘ over gezond ouder worden waarin ik alle wetenschappelijke kennis op een toegankelijke manier deel en praktische tips en adviezen geef.

Ook de lezing ‘Gezonde bloedsuikerbalans‘ en ‘Fit by Food‘ zijn altijd zeer gewaardeerde lezingen en kan ik op de door u gewenste locatie verzorgen.

Vrijblijvende kennismaking?

Kookworkshops

De OMEGA10™ kookworkshops (voor kleine specifieke groepjes) geef ik aan huis of op locatie.

Je kunt je als groep van zes tot acht personen aanmelden en een kookworkshop op maat houden in Oegstgeest in de kookstudio van OMEGA10™ of bij jou thuis of op kantoor. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, vriendinnendag, vrienden- of familie-uitje of zakelijk event met een persoonlijk tintje.

Het is ook mogelijk om workshops bij iemand thuis te geven. Kun je een groep van minimaal 6 personen bij elkaar brengen en beschik je over een ruime keuken met grote eettafel waar iedereen comfortabel aan kan zitten, dan is dit ook een hele leuke optie. Samen met een groep bekenden in een bekende omgeving koken en proeven.

Deze kookworkshops kunnen plaatsvinden op:

dinsdag of donderdag van 10:00-13:00 uur

vrijdag van 17:00-20:00 uur

zondag van 14:00-17:00 uur

Kosten per persoon zijn 49,50 euro (excl. reiskosten- & parkeervergoeding, evt. speciale menuwensen, huur speciaal keukenmateriaal e/o kookstudio)

OMEGA10_Soepen

Proeverij aan huis

OMEGA10_Bonbons

Voor de OMEGA10 FoodwareParty kom ik bij je thuis of op locatie. Ik vertel voor een groepje van minimaal zes personen over gezonde voeding, verantwoorde keuzes maken, demonstreer ik hoe je je keukenkastjes optimaal ‘voedt i.p.v. vult’, geef ik kooktips waarmee je aan de slag kunt en laat ik je proeven van gezonde lekkernijen. Heb je hierbij een bepaald thema dat je graag onder de aandacht wilt brengen dan kan dat in overleg bepaald worden. Alles in een prettige informele sfeer met alle ruimte voor vragen.

Er is keuze tussen twee proeverijen:

in de ochtend met koffie, thee en zoete lekkernijen 10:00-11:30 uur of

in de avond met een glaasje wijn, sap en borrelhapjes van 20-21:30u

 

Kosten per persoon zijn 25 euro (excl. reiskosten- & parkeervergoeding)

 

Delen is gezond 🙂Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin