Vanaf 1 april 2018 word ik, afhankelijk van uw ziektekostenverzekerings-voorwaarden m.b.t. alternatieve geneeswijzen vergoed door ziektekostenverzekeringen. Per die datum ben ik namelijk aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG.

Om professioneel en ècht persoonlijke adviezen op maat uit te werken factureer ik mijn tijd die ik aan u als client besteed op basis van mijn uurtarief voor Orthomoleculaire Geneeskunde. In 2019 is dat € 68,18 exclusief BTW. Afhankelijk van uw ziektekostenverzekering krijgt u dit geheel of gedeeltelijk vergoed.

Op de door mij geadviseerde supplementen en onderzoeken wens ik niet te verdienen en reken ik geen opslagen door. Zoals de meeste Nederlandse therapeuten wel doen, waardoor je je kunt afvragen hoe onafhankelijk hun supplement- en onderzoeksadviezen zijn.

U krijgt van mij een professioneel en onafhankelijk suppletie-advies van gerenommeerde merken die zich in de praktijk hebben bewezen.

Wanneer ik indien u dit wenst uw geadviseerde orthomoleculaire supplementen bij De Roode Roos voor u bestel, krijgt u 20-25% korting ten opzichte van de geadviseerde verkoopprijzen. U krijgt de supplementen die u wenst te gaan gebruiken thuis bezorgt met een factuur die u zelf aan DeRoodeRoos voldoet.   Dit geldt tevens voor laboratoriumonderzoeken. De onderzoekskosten worden zonder opslag en met de maximale korting doorberekend.

De tarieven voor 2019  zijn incl btw tenzij anders vermeld) maar exclusief de vergoeding die u via uw ziektekostenverzekering krijgt. Omdat ik ben aangesloten als orthomoleculair therapeut bij het MBOG komen mijn consulten in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding via de meeste ziektekostenverzekeringen. Hoeveel dat is, is afhankelijk van uw voorwaarden voor alternatieve zorg. Wanneer u op het 2e deel van deze zin klikt, komt u terecht op de website van het MBOG die een overzicht toont van de vergoedingen.

 

Mijn werkwijze geeft mijn cliënten drie belangrijke voordelen

1. De client betaalt een meer dan marktconform tarief. Ik hanteer een uurtarief per 1 januari 2019 van slechts €68,18 excl btw, (€82,50 incl btw.) Gelijkwaardige praktijken met mijn opleidingsniveau en expertise hanteren uurtarieven tussen de €80 en €175. En zij berekenen daarnaast ook nog eens marges van 20-30% op supplementen en onderzoeken. Ik maak gebruik van goedkoopste supplementleverancier (DeRoodeRoos) in Nederland zonder dat ik daar verdiensten uit haal. En onderzoeken worden zonder opslag rechtstreeks aan u berekend. De client betaalt voor de adviezen en mijn consulten. En krijgt de beste supplementen tegen de laagste tarieven aan huis bezorgd.
2. De client bepaalt hoeveel consults gewenst zijn. De meeste cliënten zijn bij mij trouwens geholpen met een intake en 2 tot 3 consultsessies. Dit komt ondermeer doordat ik mijn adviezen compleet op papier uitwerk die de client in een map ontvangt.
3. De client krijgt de beste therapie. Gericht op de oorzaak van het probleem. Niet de therapie die wordt voorgeschreven door protocollen die vaak gericht zijn op symptoombestrijding.

Ik vind het belangrijk dat een client op kwalitatieve gronden voor mijn consults kiest. Niet omdat deze consults toch wel vergoed worden door de verzekeraar. Om de therapie te laten slagen is het belangrijk dat de client zelf zijn verantwoordelijkheid neemt en bereid is aanpassingen te doen in zijn of haar voedings- en levensstijl. Ik zal je daarin met al mijn kennis, kunde en ervaring in adviseren en liefdevol stimuleren.

Hier vindt u mijn tariefkaart 2019:

Delen is gezond 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin