Vanaf 1 april 2018 word ik, afhankelijk van uw ziektekostenverzekerings-voorwaarden m.b.t. alternatieve geneeswijzen vergoed door ziektekostenverzekeringen. Per die datum ben ik namelijk aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG.

Om professioneel en ècht persoonlijke adviezen op maat uit te werken factureer ik mijn tijd die ik aan u als client besteed op basis van mijn uurtarief voor Orthomoleculaire Geneeskunde. In 2024 is dat € 87,50. Afhankelijk van uw ziektekostenverzekering krijgt u dit geheel of gedeeltelijk vergoed. Er zijn namelijk verzekeringen die €75 per behandeling vergoeden met een maximum van €1.500,- per jaar.

 

De tarieven voor 2024  zijn exclusief de vergoeding die u via uw ziektekostenverzekering krijgt. Hoeveel dat is, is afhankelijk van uw voorwaarden voor alternatieve zorg. Wanneer u op het 2e deel van deze zin klikt, komt u terecht op de website van de Zorgwijzer die een overzicht toont van de vergoedingen.

 

Ik vind het belangrijk dat een client op kwalitatieve gronden voor mijn advies kiest. Niet omdat mijn consult vergoed worden door de verzekeraar. Om de therapie te laten slagen is het belangrijk dat de client zelf zijn verantwoordelijkheid neemt en bereid is aanpassingen te doen in zijn of haar voedings- en levensstijl. Ik zal je daarin met al mijn kennis, kunde en ervaring in adviseren en liefdevol stimuleren.

 

 

 

Delen is gezond 🙂Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin