Als Orthomoleculair Therapeut heb ik alle kennis in huis om jouw gezondheid zo nodig d.m.v. orthomoleculaire voedingssupplementen en fytotherapie krachtig te ondersteunen.

De term ‘orthos’ komt uit het Grieks en betekent ‘juist’, ‘recht’ of ‘gezond’. ‘Moleculair’ staat voor molecuul. Met de term ‘orthomoleculair’ wordt dus bedoeld: gebruik van optimale concentraties van voedingsstoffen, zoals vitamines, mineralen, aminozuren, essentiële vetzuren en enzymen.

Onafhankelijk advies

Mijn toegevoegde waarde zit in het uitzoeken en onderling afstemmen van de juiste supplementen met de juiste ingrediënten en de eventuele wisselwerking op medicijnen. Voor dat advies hanteer ik mijn tarief. Ik wens niet te verdienen op de supplementen die je gebruikt. Met deze werkwijze kan ik onafhankelijk adviseren en krijg jij de goedkoopste supplementtarieven in de markt.

 

DeRoodeRoos levert aan huis met 25% korting

De voedingssupplementen die ik je eventueel voorschrijf, kun je met 25% korting aanschaffen op mijn recept via De Roode Roos, zij leveren alle betrouwbare merken. Ik werk met een aantal kwalitatieve merken die ik onder de loep heb genomen ondermeer door hun laboratoria te bezoeken. Je krijgt de door mij geadviseerde supplementen per post binnen 2 dagen aan huis met 25% kortingsfactuur geleverd

 

Tijdelijke therapie en healthy aging support

De geneeskunde die van voedingssupplementen gebruik maakt heet orthomoleculaire geneeskunde. De orthomoleculaire geneeskunde wordt ook wel complementaire geneeskunde genoemd omdat deze vorm van geneeskunde heel goed samengaat met de reguliere geneeskunde zoals bijvoorbeeld een huisarts die beoefend. Orthomoleculaire geneeskunde wordt vaak genoemd als een geneeswijze waarbij vooral hoge dosering vitaminen worden gebruikt. Dit is echter niet de hele waarheid. Als blijkt dat je grote tekorten hebt, dan moeten die uiteraard aangevuld worden, maar de voeding is het belangrijkste middel. Voeding is de basis, voedingssupplementen zijn aanvullend. Dit kan als tijdelijke therapie worden ingezet. Of structureel als healthy aging support. Voedingssupplementen kun je gebruiken zonder dat deze door een arts voorgeschreven hoeven te worden. Ze kennen nauwelijks bijwerkingen en er worden alleen stoffen gebruikt die van nature in onze voeding (horen) voor (te) komen.

Wil je meer lezen over mijn werkwijze? Klik dan door op deze button:

Werkwijze
Delen is gezond 🙂Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin