Gebrek aan energie. Futloos. Moe. Om hopeloos van te worden. Heb je steeds meer nodig om de accu op te laden? Probeer je je vermoeidheid weg te eten? Sta je ’s ochtends al moe op en vraag je je af hoe je de dag door gaat komen? Blijft je vermoeidheid hangen zonder dat er een verklaring voor te vinden is?
Vaak zijn er ook allerlei andere klachten waarmee je lichaam subtiele signalen afgeeft dat het niet goed gaat. Dat het aandacht nodig heeft. Denk aan gewrichtsklachten, hoofdpijn, hormonale klachten, dunner haar, huidproblemen, spierpijn, last van je maag of darmen of je merkt dat je vatbaar bent voor allerlei ziektes uit je omgeving.

Er kunnen vele oorzaken zijn waarom je je maar zo moe blijft voelen. Het kan zijn dat er teveel energie gevraagd wordt doordat je immuunsysteem te actief is. Je voedingspatroon kan zorgen voor te grote schommelingen in je bloedsuikers. Je kunt een tekort hebben aan vitaminen en mineralen die helpen bij het omzetten van energie. Of je hebt last van aanhoudende stress waardoor je steeds slechter in de herstelfase komt. Je neurotransmitters die een enorme impact hebben hoe jij je voelt, kunnen niet in balans omdat ze niet goed gevoed worden. Je hormonen kunnen teveel in de afbraak-stand staan in plaats van de opbouw-stand. Een uitgebreide anamnese helpt mij om een beeld te krijgen van welke factoren jouw energiesysteem uit balans hebben gebracht.

 

Voeding en leefstijl als medicijn

Goede voeding en een vitale leefstijl vormen de basis van onze gezondheid. Voeding en leefstijl zijn van invloed op onze energie-aanmaak, onze structuur, onze stofwisseling en zelfs ons gedrag. Ons lichaam doet niets zonder reden, en als je je lichaam geeft wat het nodig heeft, geef jij je lichaam de mogelijkheid om weer gezond en vitaal te worden.

OMEGA10 geeft na een uitgebreide anamnese persoonlijk voedingsadvies om je verteringsenergie en je vitaliteit te verbeteren. En leefstijltips die je helpen om enerzijds je energieproductie te vergroten en anderzijds je energiebelasting te verminderen.

OMEGA10 heeft de kennis in huis om vanuit de wetenschappelijke achtergrond van de voedingsgeneeskunde zoals de Orthomoleculaire Therapie, de klinische Psycho Neuro Immunologie en Trainer Hormoonfactor, het precaire samenspel te overzien tussen je spijsverteringsstelsel, je hormoonstelsel, je immuunsysteem, je zenuwstelsel en je psyche. Deze kennis helpt mij de juiste diagnose te stellen en vervolgens een op jouw klachten afgestemd persoonlijk advies voeding en vitaliteit te geven. Zodat jij lekker energiek wordt.

 

Delen is gezond 🙂Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin