Word je tureluurs van al die informatie die op je af komt die je vertelt dat er weer een product niet gezond voor je is? Vraag je je af wat je nu nog wel kunt eten? Zie jij als je in de supermarkt staat door de bomen het bos niet meer? Doe dan samen met mij (en max. drie andere personen) de supermarktsafari.

BoodschappencoachOMEGA10Je leert in drie kwartier welke producten in je supermarkt gezonde vervangingen zijn van hetgeen je normaliter koopt en minder gezond blijken. Je leert etiketten lezen en ik reik je de app aan die je hierbij in het vervolg helpt om E-nummers en moeilijke namen te scannen op eventuele schadelijke factoren.

De supermarkt safari leert jou op een leuke manier leren gezonde producten herkennen en goede alternatieve vinden voor producten met schadelijk ingrediënten. Je hoort tegelijkertijd ook allerlei nuttige informatie over het goed reguleren van je bloedsuikerspiegel, goede en slechte vetten voor o.a. je hormonen en het belang van eiwitten.

Voor drie kwartier in een supermarkt in Oegstgeest, Noordwijk, Leiden of Katwijk
vraag ik 60 euro voor maximaal vier personen. Vraag dus je buurvrouw/man, collega of vriend(in) mee en betaal 15 euro per persoon.

Pak je verrekijker en kapmes – of leesbril en winkelmand – en baan je met mij een weg door de boodschappenjungle 😉

Supermarktsafari

Delen is gezond 🙂Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin