Ik ben Philippine Borgers van OMEGA10™ en leef een fit en gezond leven. Naast voedingsdeskundige ben ik gediplomeerd Darmtherapeut, Orthomoleculair Therapeut, Trainer HormoonFactor en gecertificeerd EFT Tapping Coach. Ik heb aan den lijve ondervonden dat wanneer je goede keuzes kunt maken (omdat je de juiste kennis en inzichten hebt) je daar in alle opzichten fit van wordt: mentaal èn fysiek. Alle overbodige ballast, inclusief ruim tien procent lichaamsgewicht, heb ik achter me gelaten en ik voel me gelukkiger en energieker dan ooit op mijn 60e.

Philippine Borgers, adviseur voeding en vitaliteit

Nog mooier is dat ik nu als adviseur voeding en vitaliteit ook anderen kan helpen hetzelfde te bereiken in mijn praktijk voor voedingsgeneeskunde en darmtherapie. Het is heerlijk om de metamorfose te zien die mijn klanten ondergaan wanneer ze met mijn adviezen aan de slag gaan. Ik draag met liefde mijn kennis en inzichten over en begeleid mensen persoonlijk naar hun nieuwe voedings- en leefstijl. Eten is voor mij altijd belangrijk geweest. Hoe prachtig is het om anderen te laten proeven dat je met goede en smaakvolle voeding je lijf en geest in balans brengt. Ik wil jou graag, net als de vele anderen die jou voor gingen, ook laten ervaren dat voeding en leefstijl krachtige medicijnen zijn.

OMEGA10™ maakt jou lekker gezond

Daarom ben ik met mijn adviespraktijk OMEGA10™ begonnen. Na dertig jaar communicatie advies voor vele grote Nederlandse bedrijven en multinationals wilde ik namelijk meer van waarde zijn voor de mens. Voor jou dus. OMEGA10™ maakt jou lekker gezond. Dat is mijn missie en passie. Fit by Food. Doordat je van mij advies en begeleiding krijgt hoe je je lichaam op praktische en vooral heerlijke wijze voedt in plaats van vult. Waardoor je je weer fit en vitaal voelt. Ik bied mensen met allerlei gezondheidsproblemen en welvaartsziektes inzicht in de oorzaak ervan en begeleid hen op mijn liefdevolle en smakelijk wijze naar hun specifieke doel. Ik vind dat gezond leven vooral iets is om van te genieten. Ik laat jou graag ervaren dat lekker en gezond prachtig samen gaan. Zo vormen mijn adviezen de fundering van een nieuwe leefstijl. In plaats van een tijdelijk dieet.

Recept voor een vitaal leven

Ik noem mezelf adviseur voeding en vitaliteit. Ik geef jou inzicht in hetgeen jouw probleem heeft veroorzaakt. En hoe jij dat kunt oplossen met behulp van voeding en leefgewoontes die passen bij jouw genen. Want alleen dan kan jij de juiste keuzes gaan maken.
Als jij de verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid wilt oppakken, bied ik je met mijn inzichten en adviezen het recept voor een vitaal leven. Daarbij vraag ik je met liefde, volharding en gevoel te werk te gaan. Het resultaat is heerlijk in alle opzichten. Want werken aan jouw gezondheid is ook erg lekker. Letterlijk en figuurlijk. Als gepassioneerd koker (en eter ;-)) adviseer ik je ook hoe je je voedingspatroon zo aantrekkelijk en makkelijk mogelijk maakt.

Wil je meer weten over mijn opleidingen op het gebied van voedingsgeneeskunde of mijn visie op voeding? Klik dan door op onderstaande buttons en lees verder.

Gezonde groet, Philippine Borgers
Orthomoleculair (Darm) therapeut en EFT practitioner

 

 

Opleiding & Kennis

Mijn visie op voeding

Vrijblijvende kennismaking?

Delen is gezond 🙂Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin