Om professioneel en ècht persoonlijke adviezen op maat uit te werken factureer ik mijn tijd die ik aan u als client besteed op basis van mijn uurtarief voor Orthomoleculaire Geneeskunde. In 2024 is dat €87,50.  Afhankelijk van uw ziektekostenverzekering krijgt u een gedeelte vergoed.

Op de door mij geadviseerde supplementen en onderzoeken wens ik niet te verdienen en reken ik geen opslagen door. Zoals de meeste Nederlandse therapeuten wel doen, waardoor je je kunt afvragen hoe onafhankelijk hun supplement- en onderzoeksadviezen zijn.

U krijgt van mij een professioneel en onafhankelijk suppletie-advies van gerenommeerde merken die zich in de praktijk hebben bewezen.

Wanneer ik indien u dit wenst uw geadviseerde orthomoleculaire supplementen bij De Roode Roos voor u bestel, krijgt u 20-25% korting ten opzichte van de geadviseerde verkoopprijzen. U krijgt de supplementen die u wenst te gaan gebruiken thuis bezorgd waarbij u de factuur rechtstreeks aan DeRoodeRoos voldoet.  Dit geldt tevens voor laboratoriumonderzoeken. De onderzoekskosten worden zonder opslag en met de maximale korting doorberekend.

De tarieven voor 2024 zijn de tarieven die u betaalt, omdat ik geen btw in rekening hoef te brengen. Uiteraard is dit nog wel exclusief de vergoeding die u via uw ziektekostenverzekering krijgt. Omdat ik ben aangesloten als orthomoleculair therapeut bij het MBOG komen mijn consulten in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding via de kostenpost alternatieve zorg van de meeste ziektekostenverzekeringen. Hoeveel dat is, is afhankelijk van uw voorwaarden voor alternatieve zorg. Wanneer u op het 2e deel van deze zin klikt, komt u terecht op de website van De Zorgwijzer die een overzicht toont van de vergoedingen.

Hieronder vindt u mijn complete tariefkaart 2023-2024, door op de afbeelding te klikken wordt de tariefkaart gedownload:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Mijn werkwijze geeft mijn cliënten drie belangrijke voordelen

1. De client betaalt een meer dan marktconform tarief. Ik hanteer een uurtarief in 2023 van €87,50 Gelijkwaardige praktijken met mijn opleidingsniveau en expertise hanteren uurtarieven tussen de €80 en €175. En zij verdienen vaak daarnaast ook op supplementen en onderzoeken waar ik niet voor kies. Op die manier krijg je van mij altijd een onafhankelijk onderzoek- en suppletie-advies.
2. De client bepaalt hoeveel consults gewenst zijn. De meeste cliënten zijn bij mij al geholpen met een intake en 2 tot 3 consultsessies. Dit komt ondermeer doordat ik mijn adviezen compleet op papier uitwerk die de client ontvangt.
3. De client krijgt de beste therapie. Gericht op de oorzaak van het probleem en jouw persoonlijke klachten en wensen. Niet de therapie die wordt voorgeschreven door protocollen van suppletie-leveranciers of onderzoekslaboratoria die vaak gericht zijn op symptoombestrijding. Ik behandel een persoon niet een uitslag.

Mijn werkwijze bepaalt ook mede de kosten die je kunt verwachten. Ik adviseer je dan ook nog even bij mijn werkwijze verder te lezen. Klik daarvoor op onderstaande button:

Werkwijze

1.) Het adviesplan Voeding & Vitaliteit is een complete map met alle ins en outs over voeding & vitaliteit inclusief recepten voor ontbijt, lunch, diner & snacks en andere relevante informatie over leefstijl en praktische bijlagen zoals Boodschappenlijsten en informatie over de Glycemische Index/Lading van voeding.

2.) Het adviesplan Darmtherapie is een complete map met uitgebreide uitleg over je ontlastingsonderzoek-uitslagen, een darmtherapieplan met informatie over voeding en eetgewoontes waarmee je het functioneren van je maag, darmen, lever en andere spijsverteringsorganen verbetert en je darmmicrobioom op peil brengt. De voedingssupplementen die belangrijk zijn voor je darmtherapie zijn per fase uitgesplitst. Ook vind je extra achtergrond bijlages zoals over het darmmicrobioom en wat we daar volgens de laatste onderzoeken over weten. De darmtherapie in is fasen opgesteld waarmee je zelf de komende maanden aan de slag kunt.

*) De intake en het persoonlijk op maat gemaakte voeding en vitaliteitsplan en het uitwerken van het darmadviesplan zijn beiden gemaximaliseerd op de genoemde bedragen. Ook al besteed ik daar in de praktijk veel meer dan de genoemde tijd aan omdat ik alles persoonlijk op maat voor je uitzoek en uitwerk).

Afspraken

Je kunt telefonisch of via de mail een afspraak inplannen. Ben je onverwacht toch verhinderd? Dan vraag ik je vriendelijk om uiterlijk 24-uur van tevoren af te melden. Lukt dit niet, dan moet ik de gereserveerde tijd helaas toch in rekening brengen.

Vrijblijvende kennismaking? Of afspraak consult? Vergoeding zorgverzekering

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Delen is gezond 🙂Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin