Om professioneel en ècht persoonlijke adviezen op maat te ontwikkelen en uit te werken factureer ik mijn tijd die ik aan u als client besteed door op basis van een uurtarief. In 2018 is dat € 57,85 exclusief BTW.

Op de door mij geadviseerde supplementen en onderzoeken wens ik niet te verdienen en reken ik geen opslagen door (zoals veel Nederlandse therapeuten wel doen, waardoor je je kunt afvragen hoe onafhankelijk hun supplement- en onderzoeksadviezen zijn). Via mij krijgt u 20-25% korting ten opzichte van de winkelprijzen. Omdat ik via de Roode Roos bestel, die alle gerenommeerde merken op uw huisadres de volgende dag bezorgt. U krijgt van mij een professioneel en onafhankelijk suppletie-advies. Dit geldt tevens voor onderzoeken. Die worden zonder opslag en met de maximale korting doorberekend. Voor het beste resultaat. Want daar draait het mij om. Dat u er beter van wordt.

De tarieven voor 2018  zijn incl btw tenzij anders vermeld) maar exclusief de vergoeding die u via uw ziektekostenverzekering krijgt. Omdat ik ben aangesloten als orthomoleculair therapeut bij het MBOG komen mijn consulten in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding via de meeste ziektekostenverzekeringen. Hoeveel dat is, is afhankelijk van uw voorwaarden voor alternatieve zorg. Wanneer u op het 2e deel van deze zin klikt, komt u terecht op de website van het MBOG die een overzicht toont van de vergoedingen.

Kennismakingsgesprek (15 minuten)

Intake

Uitwerken Persoonlijk Voeding- en Vitaliteitsplan 1)

Uitwerken Darmtherapieplan 2) n.a.v. ontlasting-onderzoek

Consult en bespreking plan Voeding & Vitaliteit 1) of Darmtherapie 2)

Vervolgconsulten

Supplementenadvies op basis van intake

Recept uitschrijven supplementbestelling bij DeRoodeRoos

Telefonisch of e-mail consult

Compleet Adviespakket Voeding en Vitaliteit

Supermarktsafari (45 min t.b.v. max. 4 pers)

Healthy Aging Check Up inclusief uitgewerkt advies

 

gratis

€  105,- (ca. 1½-2 uur)*)

€  105,- (alleen na intake)*)

€  105,- (alleen na intake)*)

€   70,- per uur

€   70,- per uur

€   35,-

€   6,- (+1 jr lang zelf suppl. na te bestellen met 20-25% korting)

€    6,- per 5 minuten

€ 350,- pakket prijs inclusief 5½ uur

€   70,- per uur per groep (p.p. dus afh. van groepsgrootte)

€   350,- incl. 30 min. consult t.b.v. afname bloed, meting gewicht en bloeddruk, bloedonderzoek gerenommeerd laboratorium, uitgewerkt adviesplan  en anderhalf uur consult ter bespreking therapie

Mijn werkwijze bepaalt ook mede de kosten die je kunt verwachten. Ik adviseer je dan ook nog even bij mijn werkwijze verder te lezen. Klik daarvoor op onderstaande button:

Werkwijze

 

 

1.) Het adviesplan Voeding & Vitaliteit is een complete map met alle ins en outs over voeding & vitaliteit inclusief recepten voor ontbijt, lunch, diner & snacks en andere relevante informatie over leefstijl en praktische bijlagen zoals Boodschappenlijsten en informatie over de Glycemische Index/Lading van voeding.

2.) Het adviesplan Darmtherapie is een complete map met uitgebreide uitleg over je ontlastingsonderzoek-uitslagen, een darmtherapieplan met informatie over voeding en eetgewoontes waarmee je het functioneren van je maag, darmen, lever en andere spijsverteringsorganen verbetert en je darmflora op peil brengt. De voedingssupplementen die belangrijk zijn voor je darmtherapie zijn per fase uitgesplitst. Ook vind je extra achtergrond bijlages zoals over Darmflora. De darmtherapie in is fasen opgesteld waarmee je zelf de komende maanden aan de slag kunt.

*) De intake en het persoonlijk op maat gemaakte voeding en vitaliteitsplan zijn beiden gemaximaliseerd op € 105,- incl btw (ook al besteed ik daar in de praktijk veel meer dan anderhalf uur aan omdat ik alles persoonlijk op maat voor je uitzoek en uitwerk).

 

Kies je voor het complete Pakket Voeding en Vitaliteit dan betaal je €350,-. Dat is dus minder dan het tarief van je eigen risico van je ziektekostenverzekering (€385,-).

Een waardevollere besteding van je eigen risico voor je eigen èchte gezondheid is er niet, toch?

Afspraken

Je kunt telefonisch of via de mail een afspraak inplannen. Ben je onverwacht toch verhinderd? Dan vraag ik je vriendelijk om uiterlijk 24-uur van tevoren af te melden. Lukt dit niet, dan moet ik de gereserveerde tijd helaas toch in rekening brengen.

 

Vrijblijvende kennismaking? Of afspraak consult? Vergoeding zorgverzekering

 

Delen is gezond 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin