Om professioneel en ècht persoonlijke adviezen op maat uit te werken factureer ik mijn tijd die ik aan u als client besteed op basis van mijn uurtarief voor Orthomoleculaire Geneeskunde. In 2020 is dat € 72,31 exclusief BTW. Afhankelijk van uw ziektekostenverzekering krijgt u dit gedeeltelijk vergoed.

Op de door mij geadviseerde supplementen en onderzoeken wens ik niet te verdienen en reken ik geen opslagen door. Zoals de meeste Nederlandse therapeuten wel doen, waardoor je je kunt afvragen hoe onafhankelijk hun supplement- en onderzoeksadviezen zijn.

U krijgt van mij een professioneel en onafhankelijk suppletie-advies van gerenommeerde merken die zich in de praktijk hebben bewezen.

Wanneer ik indien u dit wenst uw geadviseerde orthomoleculaire supplementen bij De Roode Roos voor u bestel, krijgt u 20-25% korting ten opzichte van de geadviseerde verkoopprijzen. U krijgt de supplementen die u wenst te gaan gebruiken thuis bezorgd waarbij u de factuur rechtstreeks aan DeRoodeRoos voldoet.  Dit geldt tevens voor laboratoriumonderzoeken. De onderzoekskosten worden zonder opslag en met de maximale korting doorberekend.

De tarieven voor 2020  zijn incl btw tenzij anders vermeld) maar exclusief de vergoeding die u via uw ziektekostenverzekering krijgt. Omdat ik ben aangesloten als orthomoleculair therapeut bij het MBOG komen mijn consulten in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding via de meeste ziektekostenverzekeringen. Hoeveel dat is, is afhankelijk van uw voorwaarden voor alternatieve zorg. Wanneer u op het 2e deel van deze zin klikt, komt u terecht op de website van het MBOG die een overzicht toont van de vergoedingen.

Hier vindt u mijn tariefkaart 2020:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kennismakingsgesprek (15 minuten) gratis

Intake €131,25,- (ca. 1½uur)*)

Uitwerken Persoonlijk Voeding- en Vitaliteitsplan 1) €87,50,- (alleen na intake)*)

Uitwerken Darmtherapieplan 2) n.a.v. ontlasting-onderzoek €131,25,- (alleen na intake)*)

Consult en bespreking plan Voeding & Vitaliteit of Darmtherapie  €65,65,- per 45 min (meestal 2 sessies nodig)

Vervolgconsulten €65,65,- per 45 min

Supplementenadvies op basis van intake €43,75-

Recept uitschrijven supplementbestelling bij DeRoodeRoos €   7,50 (+1 jr lang zelf suppl. na te bestellen met 20-25% korting)

Telefonisch of e-mail consult €    7,50 per 5 minuten

Adviespakket Voeding en Vitaliteit €375,- pakket prijs incl. 270 minuten in 5 consult-sessies

Adviespakket Darmtherapie n.a.v. laboratoriumonderzoek €475,- pakket prijs incl. 345 minuten in 6 consult-sessies

Supermarktsafari (45 min t.b.v. max. 4 pers) €65,65 per 45 minuten max. 4 personen

Healthy Aging Check Up inclusief uitgewerkt advies €295,- incl. 15 min. consult t.b.v. afname bloed, meting gewicht en bloeddruk, bloedonderzoek gerenommeerd laboratorium, uitgewerkt adviesplan  (60 minuten) en 45 minuten consult ter bespreking therapie.

 

Mijn werkwijze bepaalt ook mede de kosten die je kunt verwachten. Ik adviseer je dan ook nog even bij mijn werkwijze verder te lezen. Klik daarvoor op onderstaande button:

Werkwijze

 

 

1.) Het adviesplan Voeding & Vitaliteit is een complete map met alle ins en outs over voeding & vitaliteit inclusief recepten voor ontbijt, lunch, diner & snacks en andere relevante informatie over leefstijl en praktische bijlagen zoals Boodschappenlijsten en informatie over de Glycemische Index/Lading van voeding.

2.) Het adviesplan Darmtherapie is een complete map met uitgebreide uitleg over je ontlastingsonderzoek-uitslagen, een darmtherapieplan met informatie over voeding en eetgewoontes waarmee je het functioneren van je maag, darmen, lever en andere spijsverteringsorganen verbetert en je darmflora op peil brengt. De voedingssupplementen die belangrijk zijn voor je darmtherapie zijn per fase uitgesplitst. Ook vind je extra achtergrond bijlages zoals over Darmflora. De darmtherapie in is fasen opgesteld waarmee je zelf de komende maanden aan de slag kunt.

*) De intake en het persoonlijk op maat gemaakte voeding en vitaliteitsplan en het uitwerken van het darmadviesplan zijn beiden gemaximaliseerd op de genoemde bedragen. Ook al besteed ik daar in de praktijk veel meer dan de genoemde tijd aan omdat ik alles persoonlijk op maat voor je uitzoek en uitwerk).

 

Kies je voor het complete Pakket Voeding en Vitaliteit dan betaal je €375,-. Dat is dus minder dan het tarief van je eigen risico van je ziektekostenverzekering (€385,-).

Een waardevollere besteding van je eigen risico voor je eigen èchte gezondheid is er niet, toch?

Afspraken

Je kunt telefonisch of via de mail een afspraak inplannen. Ben je onverwacht toch verhinderd? Dan vraag ik je vriendelijk om uiterlijk 24-uur van tevoren af te melden. Lukt dit niet, dan moet ik de gereserveerde tijd helaas toch in rekening brengen.

 

Vrijblijvende kennismaking? Of afspraak consult? Vergoeding zorgverzekering

 

Delen is gezond 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin