Heb jij allerlei allergische reacties en intoleranties? Heb je last van hooikoorts, zit je hoofd vol snot en voel je je futloos en moe? Reageert jouw lichaam allergisch of overgevoelig op voedsel dat eigenlijk gezond zou moeten zijn voor een mens? Zoals een appel, een ei of noten? Voel je je na het eten moe of juist overprikkeld? Last van een lopende neus? Jeuk? Eczeem? Droge rode plekken op je huid? Gewrichtsklachten? Vaak buikpijn en vermoeid?

allergisch omega10Het zijn vaak allemaal tekenen dat je natuurlijke afweersysteem vijandig optreedt tegen een stof die in feite niet schadelijk is. Bij alle allergische reacties is het eigenlijk altijd een eiwit uit die voeding of iets wat in de lucht hangt (zoals de eiwitten van de bloeiende planten) waar jouw lichaam te heftig op reageert. Normaalgesproken is jouw immuunsysteem in staat om een bacterie, virus of pathogeen die jouw lichaam dreigt binnen te dringen te herkennen aan de hand van het soort eiwit van dat beestje. En het vervolgens uit te schakelen. Bij allergieën en intoleranties staat jouw immuunsysteem in de over-alert stand en ziet in zijn over-ijverigheid het gezonde eiwit voor een schadelijk eiwit oftewel bacterie aan. En vertoont je lichaam een allergische of overgevoelige reactie.

 

Voeding en leefstijl als medicijn

allergieen

Goede voeding en een vitale leefstijl vormen de basis van onze gezondheid. Voeding en leefstijl zijn van invloed op onze energie-aanmaak, onze structuur, onze stofwisseling en zelfs ons gedrag. Ons lichaam doet niets zonder reden, en als je je lichaam geeft wat het nodig heeft, geef jij je lichaam de mogelijkheid om verlost te worden van allergieën.

OMEGA10 geeft na een uitgebreide anamnese persoonlijk voedingsadvies dat er op gericht is jouw immuunsysteem weer in balans te brengen. Je maagdarmkanaal en darmslijmvlies worden versterkt en je immuunsysteem tot rust gebracht met een op jouw klachten afgestemd voedingspatroon en leefstijl.

OMEGA10 heeft de kennis in huis om vanuit de wetenschappelijke achtergrond van de voedingsgeneeskunde, zoals de Orthomoleculaire Therapie en de klinische Psycho Neuro Immunologie, het precaire samenspel te overzien tussen je spijsverteringsstelsel, je hormoonstelsel, je immuunsysteem, je zenuwstelsel en je psyche. Deze kennis helpt mij de juiste diagnose te stellen en vervolgens een op jouw klachten afgestemd persoonlijk advies voeding en vitaliteit te geven. Zodat jij verlost wordt van je allergische reacties en hooikoorts.

 

Delen is gezond 🙂Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin