Ik heb mijn kennis ondermeer opgedaan bij de onderstaande opleidingen waarvan ik de diploma’s bezit.

  • Orthomoleculair Therapeut volgens kPNI (klinische Psycho-Neuro-Endocrino-Immunologie) bij Natura Foundation (2013 geslaagd: 8)
  • Trainer Hormoonfactor van Ralph Moorman (2014 geslaagd: 9)
  • Therapeut kPNI klinische Psycho-Neuro-Endocrino-Immunologie jaar 1 in 2014/2015 en diverse kPNI bijscholingen in 2016 en 2017 voltooid bij Natura Foundation
  • Orthomoleculair Gewichtsmanagement  (bij Cora de Fluiter SLIM methode 2014 geslaagd 8,6) en Metabolic BalanceOerslank therapeut in 2014 bij Yvonne van der Stigt
  • Orthomoleculair Detoxconsulent 2 daagse training van arts Drs. Anna Kruyswijk van der Heijden
  • Darmtherapeut (1-jarige HBO opleiding in 2015/2016 tot Darmtherapeut bij Ortho Linea, CUM LAUDE geslaagd; Therapeutische Microbiologie opleiding in 2014; Masterclass Feces 2015; Masterclass Darmbehandeling Moeder en Kind bij RP Academy,  diverse masterclasses en symposia 2013-2018 op het gebied van darmen, spijsvertering, lever en microbioom). Ik ben hier inmiddels zo in gespecialiseerd dat ik zelfs lezingen geef op dit gebied. Zoals de lezingen ‘Charme van je Darmen’ en ‘Stemmen uit je Darm’ over de relatie tussen Buik & Brein.
  • EnzymExpert2019 opleiding examen behaald met een score van 84%.Enzymen zijn essentieel voor onze gezondheid en nodig bij levensnoodzakelijke processen zoals verteren, ademhalen, bloedstolling, weefselvernieuwing.
  • SIBO-PRO internationale opleiding in 2021 gevolgd voor artsen in de diagnose en behandeling van SIBO oftewel bacteriële overgroei van de dunne darm met de enige AAFP-gecertificeerde, ACCME-geaccrediteerde SIBO-opleiding. Ik bezit hiermee klinische inzichten en geteste en bewezen behandelingsstrategieën voor betere resultaten in de behandeling van SIBO.
  • EFT Tapping Coach opleiding in 2023 gevolgd voor professionals en word ik in 2023 gecertificeerd als EFT-coach

Deze kennis houd ik actueel met de laatste ontwikkelingen op het gebied van de voedingsgeneeskunde door publicaties zoals op PubMed ed. te volgen, relevante symposia en bijeenkomsten bij te wonen, aanvullende cursussen te volgen en talloze boeken te verslinden. Het microbioom in onze darmen blijkt hét onderwerp te zijn dat een explosieve stijging in wetenschappelijk onderzoek laat zien. Zo heb ik nog de tweedaagse nascholing kPNI gevolgd over neurodegeneratieve ziekten (Alzheimer, Parkinson, MS, Autisme en ADHD) en de relatie met de darmflora. Jaarlijks laat ik me bijscholen op het gebied van SIBO middels masterclasses en internationale conferenties. Zoals het 2-daagse kPNI congres The Human Microbiome met ondermeer Dr Alessio Fasano en Dr. Leo Pruimboom.

Mijn visie op voeding

Vrijblijvende kennismaking?
Delen is gezond 🙂Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin