Zit je letterlijk en figuurlijk niet lekker in je vel omdat je last hebt van je overgewicht? Heb je het idee dat je helemaal niet veel eet en toch aankomt? Dan heb je vast wel eens geprobeerd door meer te bewegen en minder te eten af te vallen. En heb je dan gemerkt dat je na verloop van tijd geen gram meer afvalt terwijl je de hele dag door honger hebt? Heb je er wel eens bij stil gestaan dat jouw gewichtsproblemen door een lichamelijke oorzaak kunnen worden gevoed? overgewicht

Er zijn vele oorzaken die bijdragen aan overgewicht. En dat heeft lang niet altijd te maken met teveel eten en te weinig bewegen. Je kunt last hebben van een verminderd verzadigingsgevoel waardoor je de hele dag met eten bezig bent. Je kunt een verlaagde verbranding hebben omdat je stofwisseling is ontregeld en dan zelfs nog met 1.500 kcal per dag aankomen. Je kunt een koolhydraatverslaving hebben en emotionele klachten krijgen als je probeert koolhydraten te verminderen. Houd je vooral gewicht rond je middel af dan kan er sprake zijn van hyperinsulinemie. Je hormoon leptine kan verstoord zijn waardoor je het verkeerde signaal krijgt. Belangrijk is dus eerst te achterhalen wat precies de oorzaak van jouw gewichtsproblemen zijn. En SLIM te gaan samenwerken met je lichaam om jouw doel te behalen. Met voeding die verzadigt en een leefstijl waar je lichaam je dankbaar voor zal zijn. Zonder dat je op dieet hoeft.

 

Voeding en leefstijl als medicijn

Goede voeding en een vitale leefstijl vormen de basis van onze gezondheid. Voeding en leefstijl zijn van invloed op onze energie-aanmaak, onze structuur, onze stofwisseling en zelfs ons gedrag. Ons lichaam doet niets zonder reden, en als je je lichaam geeft wat het nodig heeft, geef jij je lichaam de mogelijkheid om weer op gezond gewicht te komen en vitaal te worden.

OMEGA10 geeft na een uitgebreide anamnese persoonlijk voedingsadvies en leefstijltips die er op gericht zijn om je verbranding te stimuleren. Maar vooral om je lichaam en geest ècht goed te voeden zodat je continue hongergevoelens verdwijnen, je verzadiging wordt verbeterd en je stofwisseling wordt geoptimaliseerd.

OMEGA10 heeft de kennis in huis om vanuit de wetenschappelijke achtergrond van de voedingsgeneeskunde, de klinische Psycho Neuro Immunologie, Orthomoleculair Gewichtsmanagement en Trainer HormoonFactor het precaire samenspel te overzien tussen je spijsverteringsstelsel, je hormoonstelsel, je immuunsysteem, je zenuwstelsel en je psyche. Tevens bezit ik de A en B licentie van de Oerslankmethode. Al deze kennis helpt mij de juiste diagnose te stellen en vervolgens een op jouw klachten afgestemd persoonlijk advies voeding en vitaliteit te geven. Zodat jij permanent afscheid kunt nemen van je overgewicht.

 

 

 

Delen is gezond 🙂Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin