Wil je mijn advies voeding en vitaliteit op uurbasis dan starten we altijd met een uitgebreide intake en bepaal jij daarna hoe lang en hoe vaak je door mij geadviseerd wilt worden.

Losse consulten en algemeen consult

Wil je mijn advies voeding en vitaliteit op uurbasis i.p.v. een compleet Adviespakket dan starten we met het maken van een uitgebreide anamnese en bepaal jij daarna hoe lang en hoe vaak je door mij geadviseerd wilt worden.

Ook is het mogelijk een consult te boeken waarin ik de algemene voeding en vitaliteitsadviezen bespreek zonder dat we starten met een intake. De algemene niet op maat gemaakte adviezen Voeding & Vitaliteit krijg je vervolgens uitgewerkt op papier in een mooie map die we bespreken in een consult. Het omvat een consult van 1½uur  en de uitgebreide map Advies Voeding & Vitaliteit met 75 pagina’s informatie, recepten en boodschappenlijsten en andere praktische tips op het gebied van leefstijl. Dit is een optie wanneer je geen specifieke klachten of doelen hebt maar gezond en vitaal wilt blijven.  Of wanneer je op zoek bent naar de belangrijkste bewezen adviezen op het gebied van gezonde voeding en vitaliteit. Ook kan je het als basisconsult zien. Jij bepaalt wanneer je behoefte hebt aan meer persoonlijke adviezen gebaseerd op jouw persoonlijke problemen en behoeftes. Deze kan ik alleen uitwerken aan de hand van een uitgebreide intake.

Advies op maat na een intake

Om advies op maat te kunnen maken start ik met een uitgebreide intake. Minimaal één week voorafgaand aan deze intake afspraak ontvang je per mail van mij een aantal uitgebreide vragenlijsten, checklijsten en een voedingsdagboekschema die je ingevuld retour mailt uiterlijk 24 uur voor je eerste sessie: de intake. Je beantwoordt daarbij vragen over je belangrijkste klachten, de doelen die je wilt nastreven en een checklist van symptomen die je bij jezelf herkent. Ook vraag ik je een voedingsdagboekje bij te houden van een doordeweekse dag en een weekenddag waarin je registreert wat je eet en drinkt, op welk tijdstip van de dag.

Tevens verzoek ik je belangrijke onderzoeksuitslagen en bevindingen van specialisten en artsen uit je medische dossier te verzamelen en te delen. Je kunt daarbij denken aan bloeduitslagen, urinetesten, bevindingen van ziekenhuis-specialisten e.d.

Tijdens de intake nemen we je ingevulde vragenlijsten en voedingsdagboek door en zal ik op een aantal punten verder doorvragen om een goed beeld te krijgen van je klachten en de mogelijke oorzaken die daaraan ten grondslag liggen. Het is belangrijk om goed inzicht te krijgen in de gebieden waar problemen zich voordoen. En zal ik soms ook persoonlijke vragen stellen. Ik schroom niet om je figuurlijk het hemd van je lijf te vragen. Deze sessie duurt meestal anderhalf tot twee uur.

Zo nodig zal ik aanvullend onderzoek laten verrichten in overleg met jou. Ik bespreek in dat geval ook de kosten van het onderzoek dat ik wenselijk acht opdat je weet wat je kunt verwachten.

 

Op maat uitgewerkte adviesplannen als bron van kennis & inspiratie en naslagwerk

In de twee weken hierna werk ik, afhankelijk van hetgeen jij wenst, een compleet persoonlijk voedings- en vitaliteitsplan op maat of een Darmtherapieplan n.a.v. ontlastingsonderzoek voor je uit. Dit plan is volledig afgestemd op jouw klachten, doelen en onderzoeksuitslagen. Je ontvangt een persoonlijke map waar je de rest van je leven plezier van hebt met daarin uitgebreide informatie, tips  en persoonlijke voedingssupplementen als tijdelijke therapie of healthy aging support.

Het adviesplan Voeding & Vitaliteit is een complete map met alle ins en outs over voeding & vitaliteit inclusief recepten voor ontbijt, lunch, diner & snacks en andere relevante informatie over leefstijl en praktische bijlagen zoals Boodschappenlijsten en informatie over de Glycemische Index/Lading van voeding.

Het adviesplan Darmtherapie is een complete map met uitgebreide uitleg over je ontlastingsonderzoek-uitslagen, een darmtherapieplan met informatie over voeding en eetgewoontes waarmee je het functioneren van je maag, darmen, lever en andere spijsverteringsorganen verbetert en je darmflora op peil brengt. De voedingssupplementen die belangrijk zijn voor je darmtherapie zijn per fase uitgesplitst. Ook vind je extra achtergrond bijlages zoals over Darmflora. De darmtherapie in is fasen opgesteld waarmee je zelf de komende maanden aan de slag kunt.

Tijdens het volgende consult bespreek ik de belangrijkste highlights uit je adviesplan. Met de informatie uit de map kun je thuis alles op je gemak nalezen wanneer je er mee aan het werk gaat. Mijn cliënten geven aan het zeer prettig te vinden dat ze hiermee een naslagwerk hebben waarmee ze zelf dagelijks invulling kunnen geven aan mijn adviezen. En er ook nog na enige tijd op terug kunnen vallen.

Hoeveel consults je hierna nog wilt boeken bepaal je zelf.

Wil je meer lezen over mijn werkwijze? Klik dan door op deze button:

Werkwijze
Delen is gezond 🙂Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin