Met het OMEGA10 Adviespakket Voeding en Vitaliteit leer en ervaar je in vijf stappen hoe je je lichaam weer in balans brengt en de controle krijgt over je eigen gezondheid en vitaliteit.

 

STAP 1. Vragenlijst en dagboek bijhouden

Een week voorafgaand aan je eerste afspraak ontvang je per mail van mij een aantal uitgebreide vragenlijsten, checklijsten en een voedingsdagboekschema die je ingevuld retour mailt uiterlijk 24 uur voor je eerste sessie: de intake. Je beantwoordt daarbij vragen over je belangrijkste klachten, de doelen die je wilt nastreven en een checklist van symptomen die je bij jezelf herkent. Ook vraag ik je een voedingsdagboekje bij te houden van een doordeweekse dag en een weekenddag waarin je registreert wat je eet en drinkt, op welk tijdstip van de dag.

 

STAP 2. Uitgebreide intake

Tijdens de intake nemen we je ingevulde vragenlijsten en voedingsdagboek uitgebreid door. Op een aantal punten zal ik verder doorvragen om een goed beeld te krijgen van je klachten en de mogelijke oorzaken die daaraan ten grondslag liggen. Het is belangrijk om goed inzicht te krijgen in de gebieden waar problemen zich voordoen. En dus zal ik soms ook persoonlijke vragen stellen. Deze uitgebreide intake sessie duurt meestal anderhalf tot twee uur.

 

STAP 3. Persoonlijk voedings- en vitaliteitsplan

In de twee weken hierna werk ik een compleet persoonlijk voedings- en vitaliteitsplan op maat voor je uit. Dit plan is volledig afgestemd op jouw klachten en doelen. Je ontvangt een persoonlijke map waar je de rest van je leven plezier van hebt met daarin uitgebreide informatie, tips en recepten. Het bevat de volgende onderdelen:

  • Inzicht in oorzaak jouw voedings- en vitaliteitsvraagstuk;
  • Uitgebreide uitleg van de verschillende haperende werkingsmechanismen zoals die in jouw lichaam en gezondheid een rol spelen en hoe deze aan te pakken;
  • Feedback over een aantal gezondheidscriteria zoals ik die bij jou gemeten heb in de intake.
  • Persoonlijk voedingsadvies met uitgebreide informatie over alle macro nutriënten (koolhydraten, vetten en eiwitten) en micro nutriënten (vitamines, mineralen, enzymen, antioxidanten, bio actieve stoffen, etc.) die voor jou waardevol zijn en hoe die tot je te nemen;
  • Leefstijltips ten aanzien van beweging, slaap, bioritme en ontspanning;
  • Praktische kook- en eettips;
  • Recepten plan met 75 recepten waar je in ieder geval vier weken mee aan de slag kunt. Dit bevat talrijke heerlijke en makkelijk te bereiden recepten voor ontbijt, lunch, diner, snacks & sweets;
  • Uitgebreide Boodschappenlijst met achterliggende informatie om je keukenvoorraad mee te vullen;
  • Supplementenadvies voor tijdelijke therapeutische ondersteuning en healthy aging support.

Tijdens het volgende consult lopen we samen door jouw persoonlijke voedings- en vitaliteitsplan.
Ik geef jou daarbij ten eerste inzicht in hetgeen jouw probleem heeft veroorzaakt en hoe jij dat kunt oplossen met behulp van voedings- en leefgewoontes die passen bij jouw genen. Want alleen dan kun jij de juiste keuzes gaan maken.

 

STAP 4. Vier weken aan de slag

Gedurende vier weken ga je vervolgens zelf met je voedings- en vitaliteitsplan aan de slag. Als jij de verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid wilt oppakken, dan zijn de inzichten die je inmiddels hebt opgedaan en mijn adviezen het recept voor een vitaal leven. Maar jij bent en blijft de kok en maakt je eigen keuzes! Daarbij vraag ik je met liefde, volharding en gevoel te werk te gaan. Het resultaat is heerlijk in alle opzichten. Hoe lastig het soms ook is, werken aan jouw gezondheid is een proces waar je lichaam je uiteindelijk dankbaar voor zal zijn. Ik weet daar alles van. Vele cliënten zijn je voorgegaan. Ervaringen van cliënten vind je terug op mijn website (klik als je deze wilt lezen op het woord cliëntervaringen).

 

STAP 5. Vorderingen voeding en vitaliteit

In het derde consult bespreken we welke vorderingen je hebt gemaakt. Wat gaat er goed. Waar heb je moeite mee. Waar kunnen we zaken aanpassen in het plan. Is er aanvullend onderzoek nodig. Of andere supplementen? Samen bespreken we hoe jij de volgende stap zet in het structureel toepassen van je voedings- en vitaliteitsadvies.

 

Mogelijke extra stappen die niet inbegrepen zijn in het Adviespakket Voeding en Vitaliteit zijn:

Onderzoek Supermarktsafari Kookworkshop

 

Wil je meer lezen over mijn werkwijze? Klik dan door op deze button:

Werkwijze

 

Delen is gezond 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin