Foodworkshop Bloedsuikers in Balans

Philippine Borgers, adviseur voeding en vitaliteit, deelt haar kennis van de voedingsgeneeskunde en haar passie voor lekker eten in deze drie uur durende Foodworkshop. Je krijgt bewezen handvaten om je bloedsuikerpieken en dalen in bedwang te houden en leert bloedsuiker-verantwoorde gerechten te bereiden. Dit alles afgesloten met een heerlijke lunch met lotgenoten in een gezellige huiselijke setting.

Heb je problemen met je bloedsuikerspiegels en wil je graag je eetpatroon aanpassen maar weet je niet hoe? Speciaal voor jou is deze Foodworkshop opdat je leert, proeft en ervaart dat je heerlijk kunt eten en tegelijkertijd je bloedsuikers beter in balans brengt. Daarmee verminder je de vetopslag in je taille, ongezonde cholesterolniveaus, verhoogde bloeddruk, insulineresistentie en hormonale problemen èn je verbetert je energieniveau. Genoeg reden dus om een stuiterend bloedsuikerritme tot rust te brengen.

Wat houdt de Foodworkshop precies in?Cacaomelts OMEGA10

  1. Tijdens het eerste deel van deze Foodworkshop krijg je uitgebreid informatie over: Wat je moet eten om je lichaam goed te voeden, hoe vaak moet je eten, hoe zit het met tussendoortjes.
  2. Tijdens het tweede deel koken we gezamenlijk een aantal heerlijke gerechten waarmee je inspiratie opdoet voor ontbijt, lunch, diner en snacks.
  3. Tijdens het derde deel genieten we gezamenlijk van een heerlijke lunch en wisselen we onze ervaringen uit.
  4. Na afloop ontvang je een hand out met daarin uitgebreide informatie over hoe je je bloedsuikerspiegels in balans houdt, een boodschappenlijst voor je keukenkastjes en recepten van hetgeen je hebt bereid met aanvullende recepten.

OMEGA10_rodekoolsalade

“Ik vind dat gezond leven vooral iets is om van te genieten. Ik laat jou graag ervaren dat lekker en gezond prachtig samen gaan. Zo vormen mijn adviezen en Foodworkshops de fundering van een nieuwe leefstijl. In plaats van een tijdelijk dieet. Dat is mijn recept voor een vitaal leven. Schrijf je vandaag nog in. Ik hoop je aan mijn keukentafel te ontmoeten!”

 

Inschrijving Foodworkshop

Vrijdag 13 nov van 10:30-13:30u

Locatie aan de keukentafel bij OMEGA10 praktijk voor voedingsgeneeskunde

Morsebellaan 80, 2343 BN Oegstgeest

Kosten: 49,50€ inclusief uitgebreide hand out Foodworkshop, recepten, koffie & thee en volledige lunch!

Inschrijving via een mail naar info@omega10.nl of via het contactformulier hieronder

Inschrijving gaat op volgorde van aanmelding en betaling. De reservering is definitief na ontvangst van het bedrag voor de workshop. Wanneer de Foodworkshop mocht zijn volgeboekt, laat ik je weten wanneer de volgende wordt gepland.

 

Naam (vereist)

Email (vereist)

Inschrijving Foodworkshop

Delen is gezond 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin