Moederdag Boost

posted in: Diversen | 0

Omdat het vandaag moederdag is hoor ik op bed te blijven liggen totdat mijn zonen en man een ontbijtje op bed komen brengen. Toch? Nee dus. Ik heb de laatste tijd weer mijn oude energie terug en geniet ik er van vroeg op te staan. Misschien ben jij één van de vele moeders die zich nogal eens uitgeput kan voelen en wil je ook weer meer energie? Misschien is mijn ochtendritueel iets voor jou?

 

Start de dag door direct na opstaan een klein theelepeltje kokosolie extra vergine in je mond te verwarmen en 10 minuten in je mond te spoelen en daarna uit te spugen. Hiermee detox je je mondbacteriën. Dit wordt ook wel oil pulling genoemd. Ondertussen dat je de kokosolie rondspoelt in je mond maak je je boostdrankje. Dit boostdrankje geeft jou en vooral je darmbacteriën energie. En je darmbacteriën zijn ongelofelijk belangrijk voor je. Ze zorgen voor de productie van de belangrijke neurotransmitters zoals serotonine. Ze produceren vetzuren die niet alleen je darmwand heel houden maar ook je energievoorziening in je hersenen ondersteunen.

Voor 2 porties (voor jou en je partner want die kan ook wel wat energie gebruiken ;-

 

  1. Zet terwijl je kokosolie in je mond spoelt, theewater op en maak thee van zoethout, sterrenmixkruiden of iets anders aan kruiden wat je lekker vindt.
  2. Gebruik hiervan 500ml met 100ml kokos-rijstemelk en gebruik staafmixer of blender en voeg toe:
  3. 1tl matchapoeder (bijv. Mattisson); 1tl Macapoeder (bijv.Mattisson), 2 maatscheppen Acaciavezels (bijvoorbeeld van Natuurlijk Fit), 1 tl Curcuma-VanilleLatte van Terrasana, 1tl chlorellapoeder (Raw Organic Food uit supermarkt), 2 maatscheppen L-glutaminepoeder (bijv van Bonusan), 2 zakjes à 2gr AgarAgar van Lima
  4. Laat dit max 20 seconden blenden.

Drink dit op en ga een lekkere ochtendwandeling maken van een uurtje. Ontbijt pas daarna!

Ik wens je alle dagen een fijne Moederdag!

PS bestel de ingrediënten eventueel bij website nutri-super.com met mijn persoonlijke kortingscode! Zij leveren de volgende dag hetgeen jij bestelt aan huis.
Wanneer je een account aanmaakt op de volgende pagina:
https://www.nutri-super.com/register

wordt gevraagd een registratiecode in te vullen.
Hiervoor vul je de code in: PBORG80

Delen is gezond 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin