Lezing Voeding voor body & mind

posted in: Diversen | 0

Op 27 en 30 oktober 2014 geeft Philippine Borgers, adviseur voeding en vitaliteit van OMEGA10™, de lezing voeding voor ‘Body & Mind’. Goede voeding en een vitale leefstijl vormen namelijk de basis van onze gezondheid. Eigenlijk weten we dat allemaal wel. Maar je ernaar gaan gedragen is nog wel een uitdaging voor velen. Ook omdat als het om voeding gaat er zoveel verschillende informatie is. En er zoveel verschillende meningen en belangen zijn.

Voeding en leefstijl zijn van invloed op onze energie-aanmaak, onze structuur, onze stofwisseling en zelfs ons gedrag. Ons lichaam doet niets zonder reden, als je je lichaam geeft wat het nodig heeft, geef jij je lichaam de mogelijkheid om gezond en vitaal te blijven of te worden. Maar wat heeft ons lichaam dan allemaal nodig om optimaal te kunnen functioneren?

Welke koolhydraten, eiwitten en vetten houden je in een optimale conditie?
Hoeveel moet je nu van wat eten? En hoe vaak?
Welke vitamines en mineralen komen we als Nederlander vaak te kort? Met welke gevolgen? Hoe vul je die aan?
Met welke leefgewoontes houd je jezelf in balans?

Philippine Borgers heeft voedingsgeneeskunde gestudeerd en adviseert klanten met chronische gezondheidsproblemen op het gebied van voeding en vitaliteit. Haar kennis en ervaringen deelt zij met belangstellenden in een lezing bij Azzurro Wellness.

maandag 27 oktober 2014, 20:00 – 21:00uur
donderdag 30 oktober 2014, 11:30 – 12:30uur

Je kunt je inschrijven via Azzurro Wellness tel. 071-361 22 21.

LezingOMEGA10

Delen is gezond 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin