Feestelijke Fast food lunch

Het leven is een feestje. Soms zijn er van die momenten in je leven dat je je dat ineens realiseert. Vandaag is zo’n dag voor mij. En niet alleen omdat het een heerlijke zomerse dag is. Vandaag is het namelijk precies een half jaar geleden dat ik OMEGA10, mijn praktijk voor voedingsgeneeskunde heb geopend. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Ik vind het meer dan bevredigend zeg maar gerust ontroerend om mensen zoals jij van hun chronische klachten af te helpen. En dat door hen simpelweg lekkerder en beter te laten eten. Mijn passie voor eten had geen mooiere plek kunnen krijgen dan in mijn eigen praktijk aan de keukentafel.

 

De weg ernaar toe was spannend, bij vlagen doodeng. Nu kan ik het iedereen aanraden: ga je hart achterna. Spring in het diepe. Verrijk jezelf door een nieuwe weg in te slaan en vooral met heel veel kennis. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Op mijn nachtkastje geen romans meer maar studieboeken, onderzoeken, vakliteratuur en nog steeds ook veel kookboeken 😉

 

Ik wil mijn cliënten bedanken voor het vertrouwen dat ze me geschonken hebben. Ik wil hun complimenteren met de door hen zelf behaalde resultaten. Voor de een was dat meer energie naar aanleiding van een burn out of bloedsuikerspiegelproblemen, voor de ander minder maag- en darmproblemen, of gewrichtsklachten, hormonale problemen, gewichtsverlies tot wel 35% van hun oude gewicht en ga zo maar door. Mijn cliënten voelen van binnen wat er met hen gebeurt en wat ze bereikt hebben. Ik zie aan de buitenkant de blije gezichten, de huid die veel mooier straalt, de ogen die weer lachen. En daar word ik weer heel erg blij van. Feest dus!

Bij dit warme weer eet ik een feestmaaltijd die je in 3 minuten klaar hebt. Mijn versie van fast food! Maar dan wel eentje waar je lijf ook blij van wordt. Je kunt deze lunch ook makkelijk meenemen naar je werk.

hüttenkäsefruit_lunchOMEGA10

Ingrediënten

1 bakje hüttenkäse 200g

6 grote aardbeien

1 nectarine

2 el kokosrasp

4 blaadjes verse munt

Recept 1 persoon

In een grote kom of diep bord leg je onderin de hüttenkäse. Daarboven op de in stukjes gesneden aardbeien en nectarines. Als topping strooi je er 2 eetlepels kokosrasp over en een aantal blaadjes verse mint die je in dunne reepjes hebt gesneden.

Je kunt hier willekeurig welk seizoensfruit voor gebruiken: kersen, frambozen, bessen, appel, sinaasappel, meloen.

Wil je deze lunch die voor mij zeer verzadigend is nog verder verrijken dan strooi je een handvol ongebrande naturel amandelen erover, of een eetlepel chiazaad.

 

Delen is gezond 🙂Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin