“Alle ziekte begint in de darmen”

Dit is een oude wijsheid gesproken door Hippocrates, een Griekse arts die bekend staat als de vader van de moderne geneeskunde. Zijn verklaring is vandaag de dag net zo, zo niet meer, waar als 2.500 jaar geleden toen hij deze uitspraak deed.

Hooikoorts en andere vormen van allergie zoals voedingsallergieën blijken voor een belangrijk deel samen te hangen met een niet goed werkend immuunsysteem vanuit je darmen. Daar waar ook 80% van je immuunsysteem zich bevindt. Hetzelfde geldt feitelijk voor huidproblemen zoals eczeem. Heel je de darmen dan heel je ook je huid.

Wil jij je hooikoorts en je huidproblemen grondig aanpakken door je darmen te helen, waarmee je definitief een einde kunt maken aan het niet te stoppen en doodvermoeiende en irritante niesen, de jeuk en rode plekken, het snotteren, de rode ogen waardoor je in de lente het liefst binnen blijft? Lees dan verder en doe mee met de Challenge ‘Heel je Darmen, Heel je Hooikoorts’ die je dit voorjaar online kunt volgen samen met lotgenoten

De stress van het moderne leven eist zijn tol op onze gezondheid, en vooral op onze darmen. En daarmee op ons immuunsysteem. Want 80% van ons immuunsysteem bevindt zich in ons maag-darmkanaal. En dus krijgen we aandoeningen die feitelijke vergissingen zijn van ons immuunsysteem. Zoals allergieën voor feitelijk onschuldige stoffen. Zoals in het geval van hooikoorts. Of een voedselallergie. Of eczeem. Gelukkig beginnen steeds meer hedendaagse wetenschappers eindelijk de waarde in te zien van Hippocrates’ oude wijsheid. Steeds meer onderzoeken bevestigen dat ten minste 90% van alle moderne gezondheidsproblemen en ziekten beginnen in de darmen.

10 weken Challenge in voorjaar 2023 is VOL

“Heel je Darmen, Heel je Hooikoorts & Huid”

 

Voor iedereen die al jaren worstelt met hooikoorts en andere vormen van allergie zoals voedselallergieën en huidproblemen zoals eczeem heb ik een onlineprogramma ontwikkeld. Dit 12-weken programma heb ik ontwikkeld op basis van alle kennis en ervaring die ik de afgelopen tien jaar heb opgedaan door honderden cliënten persoonlijk te begeleiden met voeding, leefstijl en supplement-adviezen.

In het voorjaar 2023 is deze online groep reeds vol. Heb je interesse in andere data? Stuur me dan een bericht en ik zet je op de lijst van geïnteresseerden voor de volgende Challenges.

Stapsgewijs zag ik hoe cliënten opknapten, hun energie weer terugkregen, konden stoppen met medicatie en weer konden gaan genieten van het voorjaar en de zomer. Van het zorgeloos en vrij buitenleven. Terwijl de natuur tot bloei kwam, bloeiden zij ook op. Eindelijk!

Vraag jij je af hoe jij je leven in het voorjaar en de zomer weer terugkrijgt zoals het ooit was? Zonder al die jeuk, rode plekken, het genies en gesnotter, de rode ogen en daarbovenop ook nog eens die vermoeidheid en slaapproblemen. Want niet alleen het immuunsysteem dat vreet energie, je hebt ook nog eens slaapproblemen door de jeuk, en door de histamine die je wakker en alert houdt. Je voelt je dus ellendig en ook nog enorm uitgeput? 😱

Is het mogelijk om van deze uitputtende hooikoorts- huid en allergieklachten af te komen? Zonder dat je daarvoor weer aan de pillen en zalfjes moet die wel even helpen maar door de bijwerkingen je je feitelijk niet echt beter voelt. En lijkt het zelfs wel of het elk jaar weer erger wordt? Of je steeds minder dingen verdraagt? Je klachten steeds erger worden en vaker terugkomen? En word je hier hopeloos en moedeloos van?  🤯

Ik durf te wedden dat je al heel wat middeltjes hebt geprobeerd, bij je huisarts, een diëtist en misschien zelfs bij een specialist bent geweest… Heb je allerlei diëten geprobeerd om van je huidklachten en allergieën af te komen. En niets daarvan heeft je echt verder geholpen en ècht van je klachten afgeholpen? Behalve dan het gebruiken van medicijnen?

Is het echt mogelijk om je hooikoorts en eczeemklachten te verminderen en je zin in het voorjaar en buiten zijn terwijl alles vrolijk in bloei staat terug te krijgen zonder eindeloos van alles te moeten blijven uitproberen?

Als één van de bovenstaande (of alle) vragen regelmatig door je hoofd gaan, elke dag weer, kan ik je wellicht helpen.

Hallo ik ben Philippine Borgers, darmtherapeut, voedingsdeskundige èn ervaringsdeskundige (want ik heb een echtgenoot die tot tien jaar geleden de hele dag door aan het niesen was en gèk werd van de jeuk!) 👋

Al tien jaar werk ik in mijn praktijk voor voedingsgeneeskunde als gediplomeerd en gecertificeerd darmtherapeut met mensen met allerlei allergieën, huid-, maag- en darmproblemen. En nu heb ik een onlineprogramma gemaakt waardoor je niet op mijn wachtlijst hoeft om 1-op-1 door mij begeleid te worden. Maar waarmee je direct dit voorjaar aan de slag kunt. Samen met lotgenoten. En waarmee je het beste krijgt voorgeschoteld waarmee ik de afgelopen tien jaar resultaat heb kunnen bereiken bij honderden cliënten. Cliënten die tevreden zijn omdat ze niet alleen hun klachten hebben kunnen verminderen of zelfs helemaal verdwenen zijn. Maar ook hun energie is voor het eerst sinds jaren weer toegenomen. Of hebben weer een gezond gewicht omdat het maar niet lukte om op gewicht te komen met een gezond BMI.

Uit alle kennis die ik uit talrijke opleidingen in binnen- en buitenland heb verzameld en vooral gebaseerd op de waardevolle praktijkervaringen met cliënten heb ik nu een overzichtelijk stap voor stap actieplan ontwikkeld dat ook jouw leven kan transformeren. Een actieplan waarmee je immuunsysteem zal stoppen met vergissingen maken. En je dus eindelijk echt verlost wordt van zaken als hooikoorts, allergieën en eczeem. Wil jij je leven weer op de rit krijgen, genieten van de lente en de zomer die eraan komt wordt dan een DarmHeler. En sluit je aan bij de groep lotgenoten die dit voorjaar een 10-weken challenge gaat doen. Waarin jij ook een DarmHeler wordt. 💪

Net als mijn man in 2012. Want van zijn vroege jeugd tot zijn 54e stond mijn man in jouw schoenen. Al voordat het voorjaar zich zichtbaar aankondigde begon hij te niesen. Kreeg hij niet te stoppen jeukaanvallen in zijn ogen. Waardoor deze er af en toe uitzagen alsof hij net in een Zombie-film gefigureerd had.

Of zoals één van mijn cliënten: Remy van 24 jaar. Een Crossfit Coach die helemaal gek werd van de jeuk door zijn eczeem. Hij kon zelfs nauwelijks kleding op zijn huid verdragen. Tevergeefs had hij tig diëten geprobeerd: veganistisch, carnivoor, glutenvrij en nachtschadevrij, ketogeen. Het mocht allemaal niet baten. Hormoonzalf was het enige dat een beetje hielp maar gaf naderhand de typische ‘topical steroid withdrawal’. Radeloos was hij dat hij er maar niet achter kwam waarom zijn lichaam zo van slag was met al die irritante eczeem-plekken over zijn hele lichaam. Zijn dermatoloog en huisarts vertelde hem telkens dat hij simpelweg pech had en er maar mee moest leren leven. Wat hij 24 jaar had geprobeerd maar er op een gegeven moment zo klaar mee was dat hij op zoek ging naar een andere oplossing. En via-via bij mij kwam. Doordat hij zich strict aan mijn adviezen hield was hij binnen 3 maanden van zijn eczeemklachten af. Zoals je op de foto’s kunt zien.

 

In de laatste 100 jaar is onze manier van leven drastisch veranderd. Onze moderne, technologisch geavanceerde levensstijl komt met fantastische zaken zoals levensreddende doorbraken in spoedeisende geneeskunde, communicatie over lange afstand en alledaagse gemakken waar we niet meer zonder zouden kunnen!

Aan de andere kant is ons leven steeds drukker, stressvoller en verwijderd van de natuur. We eten sterk bewerkt, genetisch gemanipuleerd, met pesticiden besproeid voedsel. We weten dat lichaamsbeweging fundamenteel is voor onze gezondheid, maar onze zittende leefstijl maakt het moeilijk om zo veel fysieke lichaamsbeweging te krijgen als we zouden moeten. Zeker op de tijdstippen die bij het bioritme van de mens past: overdag als het licht is!

Laat me je daarom mijn routekaart geven. Opdat je niet hoeft te twijfelen of hetgeen je doet wel goed voor je is. En zodat je geen doodlopende wegen meer inslaat of verdwaalt op achterafweggetjes. In plaats daarvan neem je de snelweg naar een leven zonder hooikoorts- en huidklachten en vol energie. Een leven waarin jij de stralende persoon weer wordt die je ooit was.

Ik zal je laten zien dat je van je klachten kunt afkomen en jij de komende zomer ook het beste uit jezelf kunt halen 💪

👇 Dit is wat ik voorstel. 👇

Wil jij het dit voorjaar en zomer 2023 het anders gaan doen en snel een goede start maken? Met een makkelijk uit te voeren stap-voor-stap-plan dat je begeleidt van een harde werker met onverklaarbare allergieën en huidklachten wiens levenslust op een zeer laag pitje staat naar een energiek persoon die weer graag op pad gaat de natuur in en van alles onderneemt!

Geen poeha. Geen flauwekul, gewoon een eenvoudig plan om jou te transformeren van iemand met dominerende maar onverklaarbare en alles overschaduwende klachten naar een levenslustige en ondernemende persoon die weer kan genieten van voeding en leuke dingen doen.

Komend voorjaar 2023 zal ik online nauw gaan samenwerken met mensen zoals jij om hun hooikoorts, eczeem tot rust te brengen en hun levenslust terug te krijgen. Deze DarmHelers zoals ik ze noem, kiezen ervoor om weer de regie over hun gezondheid te nemen door deel te nemen aan de 10-weken Challenge Heel je Darmen, Heel je Hooikoorts & Huid. Ik zal deze DarmHelers niet teleurstellen.

Deze DarmHelers krijgen:

✅ De 10 weken Heel Je Darm & Heel je Hooikoort & Huid Challenge zodat je samen met mij en lotgenoten stap voor stap de route doorloopt die leidt naar rust in de darmen, dus rust in je immuunsysteem en daarmee een einde maakt aan allergieën en huidproblemen

👉 De Challenge volgt de 5 pijlers om je darmen te helen.

  1. Voedingspatroon aanpassen door voeding te mijden waar anti-nutriënten in zitten. Dit zijn stoffen die je darmwand beschadigen.
  2. Het darmmicrobioom voeden met natuurlijke onbewerkte voeding rijk aan vitamines, mineralen, oplosbare vezels en veel variatie;
  3. De schade aan je darmwand herstellen met slijmvliesbevorderende voeding herstellen;
  4. De laaggradige ontstekingen in ons lichaam aanpakken met ontstekingsremmende voeding en  ontstekingsbevorderende voeding vermijden.
  5. Ontspanning en slaap verbeteren op je je lichaam en geest de noodzakelijke rust kunt geven.

Deze onderdelen worden in stukjes opgeknipt en stap voor stap en makkelijk te behappen ingevoegd in goed georganiseerd 10 weken online programma waarbij elke week gezamenlijk een specifieke mijlpaal wordt bereikt:

Week 1: Introductie Heel je Darmen & Quick Start

Week 2-3: Lekker eten zonder Anti-nutriënten

Week 4-5: Darmwand helen en beschermen

Week 6-7: Microbioom voeden

Week 8-9: Support van supplementen

Week 10: Balans in je mind.

Ook heb ik nog 7 extra bonussen voor de DarmHelers:

✅ Bonus #1: Twee-wekelijks live webinar waarin ik je in 30 minuten uitleg en advies geef over 1 van de 5 pijlers waarmee je de komende 2 weken aan de slag kunt. Kun je dit niet op de ‘live’ tijd volgen dan kun je later in je eigen tijd de opname bekijken.

✅ Bonus #2: Twee-wekelijkse live V&A sessie met de groep DarmHelers om al je vragen persoonlijk te kunnen stellen, om ervaringen te delen, te leren van je lotgenoten en zo vorderingen kunt blijven maken.

✅ Bonus #3: E-book Eerste Hulp bij huid, hooikoorts en darmproblemen (diarree, obstipatie, opgeblazen buik, misselijkheid, maagklachten, slechte vertering/verteringsresten, buikpijn, darmontsteking). Zodat je altijd weet je in geval van nood kunt doen!

✅ Bonus #4: Recepten met de juiste voeding zonder anti-nutriënten voor ontbijt, lunch, diner, snacks en sweets. Zodat je weet wat je kunt eten en hoe je dit kunt bereiden. En vooral hoe je lekker kunt blijven eten en genieten. Want was koken niet ooit een geliefde bezigheid?

✅ Bonus #5: E-book Supplement SupportGids dat je inzicht geeft aan de hand van jouw klachten wat je kunt doen om deze met voeding en leefstijl te verbeteren en welke supplementen geschikt zijn voor extra resultaat

✅ Bonus #6:Slaap & OntstressGids. Vol met adviezen hoe je je slaap en stress-balans kunt verbeteren.

✅ Bonus #7: 10% korting op maandelijkse één-op-één coaching in de tweede helft van 2023, inclusief toegang tot nieuwe inhoud en een levenslang lidmaatschap van de exclusieve DarmHelers Community die de resultaten op lange termijn versterken.

Geïnteresseerd in hoe jij definitief een einde kunt maken aan je hooikoorts-, eczeemklachten en je levenslust terugkrijgt?

Reageer op dit bericht door een mail te sturen naar info@omega10.nl met de tekst ‘Leef Licht!

& ik zal je dan persoonlijk de details sturen.  Zo eenvoudig is het.

FAQ, Veelgestelde vragen

👉 Wanneer loopt dit programma?

✅ De 10 weken Heel Je Darm, Heel je Hooikoorts en Huid Challenge loopt van 20 maart tot en met 28 mei 2023. 8 DarmHelers werken dan 10 weken nauw met mij samen om een einde te gaan maken aan hun alles overschaduwende klachten en hun levenslust weer terug te krijgen ZONDER dat er weer eindeloos van alles moet worden uitgeprobeerd zonder echt resultaat te bereiken.

In het voorjaar 2023 is deze online groep reeds vol. Heb je interesse in andere data? Stuur me dan een bericht en ik zet je op de lijst van geïnteresseerden voor de volgende Challenges.

👉 Voor wie is het?

✅ Het programma is specifiek ontworpen om een einde te maken aan de eindeloze & vruchteloze zoektocht naar manieren om van je hooikoorts en eczeemklachten af te komen. Het is ontworpen voor mensen die allerlei diëten en voedingswijzen, pilletjes en potjes al hebben geprobeerd, bij de huisarts zijn geweest en te horen hebben gekregen dat ze er maar mee moeten leren leven en nog steeds niet in staat zijn geweest om van hun klachten af te komen en hun levenslust terug te krijgen. Voor mensen die niet naar medicijnen willen grijpen met allerlei vervelende bijwerkingen als er ook een andere oplossing is die de oorzaak van het probleem ècht aanpakt. Voor mensen die bereid zijn te veranderen van eet- en leefwijze. Want ‘als je doet wat je deed, krijg je wat je had’. Zo simpel is het! Voor mensen die willen begrijpen hoe hun lichaam werkt. En met dat lichaam willen leren samenwerken. Opdat je lichaam jouw je gezondheid terug geeft. Vooral voor mensen die de regie over hun eigen gezondheid willen nemen en bereid zijn daarvoor hun eet- en leefwijze aan te pakken.

👉 Wat zit er in?

✅ De 10 weken Heel Je Darm & Heel je Hooikoort & Huid Challenge zodat je samen met mij en lotgenoten stap voor stap de route doorloopt die leidt naar rust in de darmen, dus rust in je immuunsysteem en daarmee een einde maakt aan allergieën en huidproblemen

👉 De Challenge volgt de 5 pijlers om je darmen te helen.

  1. Voedingspatroon aanpassen door voeding te mijden waar anti-nutriënten in zitten. Dit zijn stoffen die je darmwand beschadigen.
  2. Het darmmicrobioom voeden met natuurlijke onbewerkte voeding rijk aan vitamines, mineralen, oplosbare vezels en veel variatie;
  3. De schade aan je darmwand herstellen met slijmvliesbevorderende voeding herstellen;
  4. De laaggradige ontstekingen in ons lichaam aanpakken met ontstekingsremmende voeding en  ontstekingsbevorderende voeding vermijden.
  5. Ontspanning en slaap verbeteren op je je lichaam en geest de noodzakelijke rust kunt geven.

Deze onderdelen worden in stukjes opgeknipt en stap voor stap en makkelijk te behappen ingevoegd in goed georganiseerd 10 weken online programma waarbij elke week gezamenlijk een specifieke mijlpaal wordt bereikt:

Week 1: Introductie Heel je Darmen & Quick Start

Week 2-3: Lekker eten zonder Anti-nutriënten

Week 4-5: Darmwand helen en beschermen

Week 6-7: Microbioom voeden

Week 8-9: Support van supplementen

Week 10: Balans in je mind.

Ook heb ik nog 7 extra bonussen voor de DarmHelers:

✅ Bonus #1: Twee-wekelijks live webinar waarin ik je in 30 minuten uitleg en advies geef over 1 van de 5 pijlers waarmee je de komende 2 weken aan de slag kunt. Kun je dit niet op de ‘live’ tijd volgen dan kun je later in je eigen tijd de opname bekijken.

✅ Bonus #2: Twee-wekelijkse live V&A sessie met de groep DarmHelers om al je vragen persoonlijk te kunnen stellen, om ervaringen te delen, te leren van je lotgenoten en zo vorderingen kunt blijven maken.

✅ Bonus #3: E-book Eerste Hulp bij huid, hooikoorts en darmproblemen (diarree, obstipatie, opgeblazen buik, misselijkheid, maagklachten, slechte vertering/verteringsresten, buikpijn, darmontsteking). Zodat je altijd weet je in geval van nood kunt doen!

✅ Bonus #4: Recepten met de juiste voeding zonder anti-nutriënten voor ontbijt, lunch, diner, snacks en sweets. Zodat je weet wat je kunt eten en hoe je dit kunt bereiden. En vooral hoe je lekker kunt blijven eten en genieten. Want was koken niet ooit een geliefde bezigheid?

✅ Bonus #5: E-book Supplement SupportGids dat je inzicht geeft aan de hand van jouw klachten wat je kunt doen om deze met voeding en leefstijl te verbeteren en welke supplementen geschikt zijn voor extra resultaat

✅ Bonus #6:Slaap & OntstressGids. Vol met adviezen hoe je je slaap en stress-balans kunt verbeteren.

✅ Bonus #7: 10% korting op maandelijkse één-op-één coaching in de tweede helft van 2023, inclusief toegang tot nieuwe inhoud en een levenslang lidmaatschap van de exclusieve DarmHelers Community die de resultaten op lange termijn versterken.

👉 Hoeveel kost dit programma?

✅ Het bovenstaande pakket met alle 7 bonussen vertegenwoordigt een waarde van €1.390,-.

Alles wat ik van jou nodig heb is een investering van €497,- voor De 10 weken Heel Je Darm, Heel je Hooikoorts & Huid Challenge.

👉 Hoe kan ik nog vragen stellen voordat ik definitief besluit om deel te nemen?

Als je oprecht geïnteresseerd bent laat dit dan weten via een mail naar info@omega10.nl met de tekst ‘Leef Licht!’. Je krijgt dan van mij een link naar mijn online aanvraagformulier. Met dat aanvraagformulier vul je enkele gegevens over jezelf in en boek je een ZoomCall met mij in mijn agenda.

👉 Hoeveel tijd heb ik hiervoor dagelijks nodig?

✅ Het programma bevat voor elke twee weken een online webinar van 30 minuten met aanvullend de gelegenheid tot vragen stellen van 30 minuten. Daarnaast krijg je per thema documenten met waardevolle informatie & tips en recepten en boodschappenlijsten om mee aan de slag te gaan, dat kost je wekelijks ongeveer twintig minuten. Soms wat langer. Hoeveel tijd jij bezig bent met het aan de slag gaan van de aanbevelingen bepaal je zelf. In het weekend zijn 2 vrije tijd opdrachten voorzien. Maar je kunt de lessen ook combineren op de dagen dat jij tijd hebt. 1x per 2 weken is er een Live Online sessie van een uur met de groep voor het webinar en voor Vragen en Antwoorden. Het tijdstip hiervan zal ik in overleg met de deelnemers bepalen.

👉 Ik weet niet zeker of online programma wel iets voor mij is met een online begeleiding?

✅ Het onlineprogramma is speciaal gemaakt voor mensen die begeleiding van een deskundige nodig hebben, maar in hun eigen omgeving en in hun eigen tijd de stappen willen kunnen zetten die nodig zijn om aan hun transformatie te werken. Voor mensen die gemotiveerd worden door wat gelijkgestemden (die kampen met soortgelijke problemen) bereiken en ervaren tijdens het doorvoeren van de stappen van dit routeplan. Bovendien kan dit onlineprogramma van 10 weken een opstap zijn naar een vervolg met een Membership waarbij je ook in 2023 de online begeleiding voortzet. Dit Membership is voor de 8 Founding Members met korting beschikbaar.

👉 Wat zijn de reacties van de eerste deelnemers die in najaar 2021 het online programma Heel je Darmen & Levenslust volgden?

“Ik wilde je zo nog even laten weten dat het erg goed gaat. Ik ben zo blij met het nu al resultaat na 2 weken. Ik vind het heel bijzonder, ik probeer zo goed mogelijk alles na te leven. -3 kilo is me in 2 jaar al niet meer gelukt, dan nu ook op een normale manier, geen dieet, top ben blij! Met mij gaat het dus super! Voel mij zoooo goed, echt blij! Bij sanquin is mijn ijzer en bloeddruk nog nooit zo goed geweest 👍👍💪 Ik heb heel veel aan alle uitleg en info,  echt knap gedaan van jou!

En geen opgeblazen gevoel, rustige darmen, geen lucht in darmen en ik vind het nog makkelijk ook 😉👍👍 fijn weekend!” Marjon 52jr

“Ik heb voor het eerst sinds 2017 toen ik een hersenschudding kreeg weer energie zoals ik die daarvoor had. Mijn buik is rustig, ik heb al twee weken geen buikklachten meer gehad, reageer niet meer zo heftig op voeding. Ik ben zo blij dat ik hieraan mee doe. Stephanie 23jr

Dank voor het behandelen van mijn darmonrust, je hebt me enorm geholpen. Ik weet zeker dat een balans tussen goede voeding, ontspanning en inspanning aangevuld met alle inzichten die jij zo mooi geeft essentieel zijn voor mensen die een uitdaging hebben met hun darmen!” Rolf 38jr

Mijn Heel je Darm behandeling voor Bernadette 47jaar en de resultaten die ze ermee behaalde verrasten haar buikmasseur en haarzelf.

⭐ 10 kilo lichter en geen last meer van diverticulitis! “Ik had diverticulitis (instulpingen in je darm) waar ik al eens aan geopereerd was maar had nog steeds veel pijnklachten, ontlastingsproblemen en daarnaast wilde ik graag een aantal kilo afvallen. Ik heb eigenlijk al sinds mijn jeugd problemen met mijn darmen en mijn gewicht gehad. Ik vind het leuk om te koken, sport regelmatig en wandel graag in de duinen. Natuurlijk wil ik graag genieten van mijn leven en daar past pijn en weinig energie zeker niet bij. Mijn verwachtingen waren zeer hoog omdat de buikklachten zo dusdanig erg waren dat het mij hinderde in mijn dagelijks leven.

Philippine heeft mij met haar kennis en begrijpbare uitleg heel goed geholpen om een juiste balans te vinden in voeding. Èn ik weet nu dat gezond eten ook heel lekker kan zijn! Het resultaat was een zeer snelle verbetering van mijn klachten, al binnen 3 weken waren mijn buikklachten verdwenen en ook de kilo’s vlogen eraf. Zelfs de persoon die mijn buikmassages deed, merkte al binnen twee weken op dat er behoorlijk wat was veranderd! Ik ben zeer tevreden met het resultaat: ik ben nu bijna 10 kg lichter, mijn ontlasting verloopt soepel en mijn darmen zijn pijnvrij, wat wil je nog meer!

Word ook een DarmHeler en maak een einde aan je hooikoorts en huidklachten!

Als jij ook dit soort resultaten wilt bereiken door deel te nemen aan de volgende 10 weken Challenge Heel je Darmen, Heel je Hooikoorts en Huid Challenge in voorjaar 2023,

Boek dan nu hieronder een online vragenuurtje via Zoom en stel al je vragen die je wilt weten over het programma.

PS: Er is beperkt plek beschikbaar voor het online programma dat op 20 maart 2023 start. Dus als dit je aanspreekt, wacht dan niet! En boek nu alvast je Zoom Call om alles te weten te komen over deze 6 weken Challenge;

Delen is gezond 🙂Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin