“Alle ziekte begint in de darmen”

Dit is een oude wijsheid gesproken door Hippocrates, een Griekse arts die bekend staat als de vader van de moderne geneeskunde. Zijn verklaring is vandaag de dag net zo, zo niet meer, waar als 2.500 jaar geleden.

In de laatste 100 jaar is onze manier van leven drastisch veranderd. Onze moderne, technologisch geavanceerde levensstijl komt met extraatjes zoals levensreddende doorbraken in spoedeisende geneeskunde, directe communicatie over lange afstand en alledaagse gemakken waar we niet meer zonder zouden kunnen!

Aan de andere kant is ons leven steeds drukker, stressvoller en verwijderd van de natuur. We eten sterk bewerkt, genetisch gemanipuleerd, met pesticiden besproeid voedsel. We weten dat lichaamsbeweging fundamenteel is voor onze gezondheid, maar onze sedentaire levensstijl maakt het moeilijk om zo veel fysieke lichaamsbeweging te krijgen als we zouden moeten. Zeker op de tijdstippen die bij het bioritme van de mens past: overdag als het licht is!

De stress van het moderne leven eist zijn tol op onze gezondheid, en vooral op onze spijsverteringsorganen. Gelukkig beginnen steeds meer hedendaagse wetenschappers eindelijk de waarde in te zien van Hippocrates’ oude wijsheid. Steeds meer onderzoeken bevestigen dat ten minste 90% van alle moderne gezondheidsproblemen en ziekten beginnen in de darmen.

Chronische ziekten zoals artritis, diabetes, en depressie nemen toe tot epidemische proporties – en ze zijn terug te voeren op een geïrriteerde en ontstoken darm. Zelfs relatief kleine kwalen, zoals constipatie, eczeem, gebrek aan libido, pijnen, en vermoeidheid blijken direct gelinkt aan een slechte darmwerking.

 

Wil jij je darmen helen, te beginnen op 10 januari 2022? Lees dan verder en doe mee met de 6 weken Challenge ‘Heel je Darmen, Heel je Leven’!

 

Een aangetaste darm betekent een verhoogde niveaus van giftige stoffen in het lichaam – triggert ontstekingen zowel in de darm als elders in het lichaam, wat bijdraagt aan ziekte, veroorzaakt gewichtstoename en bevordert voortijdige veroudering.

Als onze darmen ongezond zijn, loopt het hele lichaam in gevaar. Dat komt omdat de spijsvertering, immuunsysteem, zenuwstelsel en endocriene systemen allemaal communiceren en samenwerken met elkaar. Wanneer je darmen niet goed functioneren, lopen je andere vitale systemen in je lichaam gevaar.

 

Het maag-darm kanaal is de motor van het lichaam. Het haalt voedingsstoffen uit het voedsel dat we consumeren en levert energie aan elke cel van het lichaam. Het is een gespecialiseerd, ongelooflijk complex systeem, en elk klein onderdeeltje heeft een cruciale functie. Van mond tot en met kont en van enzymen tot en met darmcellen en van immuuncellen tot en met elke darmbacterie waarvan er miljarden huizen in onze dikke darm.

 

Als onze darmen gezond zijn, hebben we een bruisende energie en zijn we vol levenslust. Ons immuunsysteem is sterk, onze geest is scherp en onze stralende teint weerspiegelt onze vitaliteit.

Maar wanneer onze darmen uit balans zijn en ontstoken zijn, lijden alle aspecten van onze gezondheid eronder. Bacteriële disbalans door te veel schadelijke microben in de darm en te weinig goede darmbacteriën, acute infecties en chronische ontsteking. Het richt allemaal een ravage aan in ons spijsverteringsstelsel! Wat leidt tot ongemakkelijke en pijnlijke symptomen, chronische vermoeidheid en dragen bij tot chronische aandoeningen en ernstige ziekten.

Ben jij een hardwerkende man of vrouw die al jaren worstelt met buikklachten en vermoeidheid? Buikklachten, waardoor de lol om te koken, zorgeloze etentjes te organiseren en leuke dingen te doen enorm is verminderd?

Als jij deze persoon bent met onverklaarbare buikklachten bent, die worstelt met het vinden van de juiste oplossing om een einde te maken aan die alles overschaduwende darmproblemen, dan is dit dè kans om je levenslust weer terug te krijgen. Mis het niet!

Voor de groep deelnemers die start op 10 januari t/m 20 februari 2022 is nog een aantal plekken beschikbaar.

Hoe kun jij je levenslust terugkrijgen als je bijna dagelijks buikklachten ervaart die je enorm uitputten? 😱

Is het mogelijk om van deze uitputtende buikklachten af te komen? Zonder dat je daarvoor eindeloos allerlei dingen moet gaan doen en laten. Die ongelofelijk veel tijd en geld vergen maar uiteindelijk nauwelijks blijvend resultaat geven en je hopeloos en moedeloos maken?  🤯

Ik durf te wedden dat je al heel wat diëten hebt geprobeerd, diverse therapieën hebt ondergaan,  bij je huisarts en misschien zelfs bij een maag-darmspecialist bent geweest… En niets daarvan heeft je echt verder geholpen en van je buikklachten afgeholpen?

Waar haal je de  ⏰ TIJD ⏰ vandaan om de juiste kennis te verzamelen om het door jou gewenste resultaat te bereiken…? Als je hard werkt en veel bordjes in de lucht moet houden maar niet weet hoe je je eigen etensbordje op de juiste manier kunt vullen?

Hoe rechtvaardig je het uitgeven van veel geld aan diëten, therapieën, onderzoeken, pillen en poeders, als je er uiteindelijk nauwelijks gebruik van maakt en er nauwelijks blijvend resultaat mee boekt?

😨 Waarom is het zo frustrerend om telkens weer iets uit te proberen dat veel tijd, moeite en geld kost en dit uiteindelijk veel te weinig oplost voor je buikklachten.

Is de continue strijd die zoveel van je vergt om je buikklachten te verminderen en je levenslust terug te krijgen het eigenlijk wel waard?

Is het echt mogelijk om je buikklachten te verminderen en je levenslust terug te krijgen zonder eindeloos van alles te moeten blijven uitproberen?

🤔 En wanneer ga je op een nieuw dieet?

🤔 Zou je zelfs het Fodmap dieet nog moeten proberen?

🤔 Ben je al bij de huisarts geweest met je buikklachten? Hoe vaak de afgelopen jaren?

🤔 Wat denk je van psychotherapie, je huisarts heeft misschien gezegd dat je PDS hebt en er maar mee moet leren leven omdat er niets te vinden is in je buik dat de klachten verklaart.

STOP. SIMPEL  STOP. 🤯

Als één van de bovenstaande (of alle) vragen regelmatig door je hoofd gaan, elke dag weer, kan ik je wellicht helpen.

Hallo ik ben Philippine Borgers, darmtherapeut en ervaringsdeskundige  👋

Al tien jaar werk ik in mijn praktijk voor voedingsgeneeskunde als gediplomeerd en gecertificeerd darmtherapeut met mensen met maag- en darmproblemen.

En, ook al zal ik nooit beweren dat ik alles weet, ik heb honderden vrouwen (en iets minder mannen) met darmproblemen de afgelopen tien jaar geholpen. Waarbij hun buikklachten zijn verbeterd en hun levenslust weer terug is in hun leven. Ik heb daarbij een overzichtelijk stap voor stap actieplan ontwikkeld dat hun darmen transformeert waardoor zij hun leven weer op de rit hebben kunnen zetten en hun levenslust teruggekregen. Zij noemen zichzelf de DarmHelers 💪

Terwijl…

Nog niet zo lang geleden stond ik in jouw schoenen.

Die jaren met steeds weer onverklaarbare en alles overschaduwende buikklachten waren zwaar.

Als ik 1 stap voorwaarts maakte, moest ik er daarna weer 3 terugzetten. Buikpijn overspoelde mij en mijn energie raakte uitgeput. Uiteindelijk belandde ik zelfs in een burn out omdat ik teveel van mijzelf eiste in de zoektocht naar het terugkrijgen van mijn levenslust die ik ooit had.

Hoe dan ook, is dit wat jij je nu ervaart?

Laat me je mijn routekaart geven. Zodat je geen doodlopende wegen meer inslaat of verdwaalt op achteraf weggetjes. Maar in plaats daarvan neem je de snelweg naar een leven zonder buikklachten en vol van energie. Een leven waarin jij de levenslustige vrouw weer bent die je ooit was.

Ik zal je laten zien dat je van je buikklachten kunt afkomen en je levenslust kunt terugkrijgen 💪

👇 Dit is wat ik voorstel. 👇

Er zijn de laatste tijd te veel mensen met darmproblemen en buikklachten die me om mijn hulp vragen.

Dus ik had het misschien wat onwennige idee om een stap-voor-stap-plan te maken dat je online begeleidt van een hardwerkend persoon met onverklaarbare buikklachten wiens levenslust op een zeer laag pitje staat naar een energieke ondernemende persoonlijkheid die weer graag etentjes organiseert!

Geen poeha. Geen flauwekul, gewoon een eenvoudig plan om jou te transformeren van iemand met dominerende maar onverklaarbare en alles overschaduwende buikklachten naar een levenslustig en ondernemend type die weer kan genieten van etentjes en leuke dingen doen.

 

De 6 weken Challenge “Heel je Darmen & Levenslust” van 10 januari t/m 20 februari 2022

Hoe deze hardwerkende vrouw met onverklaarbare darmproblemen haar levenslust terug kreeg. Zonder daarvoor eindeloos dingen te moeten blijven proberen die weinig soelaas bieden voor hardnekkige buikissues maar wel ontzettend veel geld en tijd kosten!

Dit is wat er gaat gebeuren…

Op 10 januari 2022, zullen 8 deelnemers met buikproblemen – nauw met mij gaan samenwerken om rust in hun buik te creëren en hun levenslust terug te krijgen.  Ik zal hen niet teleurstellen.

Klinkt dat spannend voor jou?

Zou je het heerlijk vinden om je eindeloze en vruchteloze zoektocht naar een oplossing om van je buikklachten af te komen te stoppen en de juiste stappen te zetten om rust in je buik en je levenslust EINDELIJK terug te krijgen?

Deze 8 deelnemers krijgen:

✅ 6 weken Heel Je Darm & Levenslust Transformatie Traject zodat je samen met mij en lotgenoten stap voor stap de route doorloopt die leidt naar een tevreden buik en het terugkrijgen van je levenslust.

👉 De Challenge volgt het ‘7-DarmHelen-Systeem’, wat een uniek systeem is om van buikklachten af te komen en je levenslust terug te krijgen. Een systeem dat zich reeds heeft bewezen door de vele honderden patiënten die ik op deze wijze 1-op-1 heb geholpen. Èn door de eerste zeer succesvolle groep van 8 Founding Members die dit online programma najaar 2021 via een WebApp heeft doorlopen. En de resultaten zijn fantastisch!!! Gemiddeld waarderen de 8 Founding Memebrs dit programma met een 9,5!

Dit systeem omvat de volgende 7 onderdelen die ieder op een specifieke manier bijdragen aan het helen van je darm en terugkrijgen van je levenslust:

  1. Specifieke (niet prikkelende maar energieleverende) koolhydraten 700 gram per dag;
  2. Darmhelende specifieke eiwitten en vetten;
  3. Optimalisering jouw verteringscapaciteit;
  4. Vasten & Vocht tussendoor;
  5. Support & Fun van de DarmHeler Community;
  6. Bewegen & Balans;
  7. Koudetraining en ademhaling.

 

Deze onderdelen worden in stukjes opgeknipt en stap voor stap en makkelijk te behappen ingevoegd in goed georganiseerd 6 weken online programma waarbij elke week gezamenlijk een specifieke mijlpaal wordt bereikt:

Week 1: Darm opschonen Quick Start
Week 2: Rust in je buik
Week 3: Darmwand helen en beschermen
Week 4: Support met supplementen & coaching
Week 5: Balans en Beweging
Week 6: Vasten en feesten!

Ook heb ik nog 5 extra bonussen voor de selecte groep die 10 januari 2022 aan de slag gaat:

✅ Bonus #1: Wekelijkse live V&A sessie met de groep van 8 deelnemende ‘DarmHelers’ om elke week vorderingen te blijven maken.

✅ Bonus #2: E-book Eerste Hulp bij darmproblemen (diarree, obstipatie, opgeblazen buik, misselijkheid, maagklachten, slechte vertering/verteringsresten, buikpijn, darmontsteking). Zodat je altijd weet je in geval van nood kunt doen!

✅ Bonus #3: Recepten met specifieke koolhydraten eiwitten en vetten voor ontbijt, lunch, diner, snacks en sweets. Zodat je weet wat je kunt eten en hoe je dit kunt bereiden. En vooral hoe je lekker kunt blijven eten en genieten. Want was koken niet ooit een geliefde bezigheid?

✅ Bonus #4: Video Hoe kook ik mijn beste Feestmaaltijd ooit voor mijn gevoelige darmen en mijn familie en vrienden.  Opdat je ziet en leert hoe jij de komende feestdagen een voor iedereen heerlijke maar vooral ook voor jouw buik ontspannen en voedende maaltijd bereidt.

✅ Bonus #5: Maandelijkse coaching in 2022 met korting, inclusief toegang tot nieuwe inhoud, tweewekelijkse coachingsgesprekken en een levenslang lidmaatschap van de exclusieve Founding Members Community die de resultaten op lange termijn versterken.

Het meest fantastische nieuws is dat je dit alles als je nog in 2021 boekt en betaalt met een enorme korting krijgt!

Wanneer ik de landelijke lancering aan het grote publiek ga doen in Januari 2022, zal ik de omgerekende waarde vragen voor dit programma. En dat is €1.390,-.

Maar ik heb een reden om je een enorme korting te geven…

Alles wat ik van jou nodig heb is een investering van €679,- voor De 6 weken Heel Je Darm & Levenslust Challenge

Dank voor het behandelen van mijn darmonrust, je hebt me enorm geholpen. Ik weet zeker dat een balans tussen goede voeding, ontspanning en inspanning aangevuld met alle inzichten die jij zo mooi geeft essentieel zijn voor mensen die een uitdaging hebben met hun darmen! Rolf van Haren” Aldus een cliënt op LinkedIn over mij.

Mijn Heel je Darm behandeling voor Bernadette 47jaar en de resultaten die ze ermee behaalde verrasten haar buikmassage-therapeut en haarzelf.

10 kilo lichter en geen last meer van diverticulitis!

Ik had diverticulitis (instulpingen in je darm) waar ik al eens aan geopereerd was maar had nog steeds veel pijnklachten, ontlastingsproblemen en daarnaast wilde ik graag een aantal kilo afvallen. Ik heb eigenlijk al sinds mijn jeugd problemen met mijn darmen en mijn gewicht gehad. Ik vind het leuk om te koken, sport regelmatig en wandel graag in de duinen. Natuurlijk wil ik graag genieten van mijn leven en daar past pijn en weinig energie zeker niet bij. Mijn verwachtingen waren zeer hoog omdat de buikklachten zo dusdanig erg waren dat het mij hinderde in mijn dagelijks leven.

Philippine heeft mij met haar kennis en begrijpbare uitleg heel goed geholpen om een juiste balans te vinden in voeding. Èn ik weet nu dat gezond eten ook heel lekker kan zijn! Het resultaat was een zeer snelle verbetering van mijn klachten, al binnen 3 weken waren mijn buikklachten verdwenen en ook de kilo’s vlogen eraf. Zelfs de persoon die mijn buikmassages deed, merkte al binnen twee weken op dat er behoorlijk wat was veranderd! Ik ben zeer tevreden met het resultaat: ik ben nu bijna 10 kg lichter, mijn ontlasting verloopt soepel en mijn darmen zijn pijnvrij, wat wil je nog meer!

Als jij ook dit soort resultaten wilt bereiken in de 6 weken van 10 januari tot en met 20 februari 2022 en het nieuwe jaar met dit helende online programma beginnen? Stuur dan nu direct nog een mailtje naar info@omega10.nl met de woorden Leef Licht! Of boek hieronder een online vragenuurtje via Zoom en stel al je vragen die je wilt weten over het programma.

 

 

Je denkt misschien… Wat is het addertje onder het gras? Nou er is geen addertje onder het gras. Ik ben gewoon op zoek naar een manier om mijn nieuwe programma verder te verbeteren voordat ik het aanbied aan het grote publiek tegen de prijs die het feitelijk waard is.

Er is nog een aantal beschikbare plekken voor Het 6 weken “Heel Je Darm & Levenslust” Transformatie Traject dat start op 10 Januari 2022 Dus als dit je aanspreekt, wacht dan niet!

Als je nog steeds aan het twijfelen bent, dit is wat je moet weten…

👉 Wanneer start dit programma?

✅ Op 10 januari tot en met 20februari 2022, zullen 8 deelnemers van de 6 weken Heel Je Darm & Levenslust Challenge hun reis beginnen door nauw met mij samen te werken om een einde te gaan maken aan hun alles overschaduwende buikklachten en hun levenslust weer terug te krijgen ZONDER dat er weer eindeloos van alles moet worden uitgeprobeerd zonder echt resultaat te bereiken.

👉 Voor wie is het?

✅ Het programma is specifiek ontworpen om een einde te maken aan de eindeloze & vruchteloze zoektocht naar manieren om van je onverklaarbare buikklachten af te komen. Het is ontworpen voor mensen die allerlei diëten en voedingswijzen al hebben geprobeerd, bij de huisarts zijn geweest en te horen hebben gekregen dat ze er maar mee moeten leren leven en nog steeds niet in staat zijn geweest om van hun buikklachten af te komen en hun levenslust terug te krijgen.

👉 Wat zit er in?

✅ Het bevat een 6 weken programma waarbij je elke week een specifieke mijlpaal kunt bereiken:

Week 1: Darm opschonen Quick Start
Week 2: Rust in je buik
Week 3: Darmwand helen en beschermen
Week 4: Support met supplementen & groepscoaching
Week 5: Balans en Beweging
Week 6: Vasten en feesten!

Daarnaast zijn er voor de deelnemers die zich in 2021 opgeven 5 bonussen toegevoegd:

✅ Bonus #1: Wekelijkse live V&A sessie met de groep van 8 deelnemende ‘DarmHelers’ om elke week vorderingen te kunnen blijven maken;

✅ Bonus #2: E-book Eerste Hulp bij darmproblemen (diarree, obstipatie, opgeblazen buik, misselijkheid, maagklachten, slechte vertering/verteringsresten, buikpijn, darmontsteking). Zodat je altijd weet wat te doen in geval van nood

✅ Bonus #3: Recepten met specifieke koolhydraten eiwitten en vetten voor ontbijt, lunch, diner, snacks en sweets. Zodat je weet wat je kunt eten en hoe je dit kunt bereiden. En vooral hoe je lekker kunt blijven eten en genieten. Want was koken niet ooit een geliefde bezigheid?

✅ Bonus #4: Video Hoe kook ik mijn beste Feestmaaltijd ooit voor mijn gevoelige darmen en mijn familie en vrienden.  Opdat je ziet en leert hoe jij de komende feestdagen een voor iedereen heerlijke maar vooral ook voor jouw buik ontspannen en voedende maaltijd bereidt.

✅ Bonus #5: Maandelijkse coaching in 2022 met korting, inclusief toegang tot nieuwe inhoud, tweewekelijkse coachingsgesprekken en een levenslang lidmaatschap van de exclusieve Founding Members Community die de resultaten op lange termijn versterken.

 

👉 Hoeveel kost dit programma?

✅ Het bovenstaande pakket met alle 5 bonussen vertegenwoordigt een waarde van €1.390,-.  Voor de selecte groep van 8 deelnemers die in 2021 nog haar plek reserveert voor de start op 10 januari 2022 en betaalt vraag ik een veel lagere investering. Als je oprecht geïnteresseerd bent laat dit dan weten via een reactie hieronder met ‘Leef Licht!’. Je krijgt dan van mij een link naar mijn online aanvraagformulier. Met dat aanvraagformulier vul je enkele gegevens over jezelf in en boek je een ZoomCall met mij in mijn agenda.

👉 Hoeveel tijd heb ik hiervoor dagelijks nodig?

✅ Het programma bevat voor elke week 5 lessen en 2 vrije tijd opdrachten. Het doornemen van deze lessen met waardevolle informatie en tips om aan de slag te gaan, kost je ongeveer 20 minuten. Soms wat langer, soms wat korter. Hoeveel tijd jij bezig bent met het aan de slag van de aanbevelingen bepaal je zelf. In het weekend zijn 2 vrije tijd opdrachten voorzien. Maar je kunt de lessen ook combineren op de dagen dat jij tijd hebt. 1x per week is er een Live Online sessie van een uur met de groep voor Vragen en Antwoorden. Het tijdstip hiervan zal ik in overleg met de deelnemers bepalen.

👉 Ik weet niet zeker of online programma wel iets voor mij is met een online begeleiding?

✅ Het online programma is speciaal gemaakt voor mensen die begeleiding van een deskundige nodig hebben, maar in hun eigen omgeving en in hun eigen tijd de stappen willen kunnen zetten die nodig zijn om aan hun transformatie te werken. Voor mensen die gemotiveerd worden door wat gelijkgestemden (die kampen met soortgelijke problemen) bereiken en ervaren tijdens het doorvoeren van de stappen van dit routeplan. Bovendien kan dit onlineprogramma van 6 weken een opstap zijn naar een vervolg met een Membership waarbij je ook in 2022 de online begeleiding voortzet. Dit Membership is voor de 8 Founding Members met korting beschikbaar.

Om de allerlaatste beschikbare plaats te bemachtigen, reageer door een mail te sturen naar info@omega10.nl met de woorden ‘Leef Licht!

Meld je aan

Wacht dan nog even tot ik je de inschrijvingsdetails rechtstreeks in je mail inbox stuur. Maar wees snel… Het aanbod van €679 i.p.v. €1.390,- geldt alleen wanneer je in 2021 nog reserveert door te betalen!

ZoomCall vragenuurtje 6 weken Challenge 2022

Voor de groep deelnemers die start op 10 januari t/m 20 februari 2022 is nog een aantal plekken beschikbaar.

Delen is gezond 🙂Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin