“Alle ziekte begint in de darmen”

Dit is een oude wijsheid gesproken door Hippocrates, een Griekse arts die bekend staat als de vader van de moderne geneeskunde. Zijn verklaring is vandaag de dag net zo, zo niet meer, waar als 2.500 jaar geleden.

In de laatste 100 jaar is onze manier van leven drastisch veranderd. Onze moderne, technologisch geavanceerde levensstijl komt met extraatjes zoals levensreddende doorbraken in spoedeisende geneeskunde, directe communicatie over lange afstand en alledaagse gemakken waar we niet meer zonder zouden kunnen!

Aan de andere kant is ons leven steeds drukker, stressvoller en verwijderd van de natuur. We eten sterk bewerkt, genetisch gemanipuleerd, met pesticiden besproeid voedsel. We weten dat lichaamsbeweging fundamenteel is voor onze gezondheid, maar onze sedentaire levensstijl maakt het moeilijk om zo veel fysieke lichaamsbeweging te krijgen als we zouden moeten. Zeker op de tijdstippen die bij het bioritme van de mens past: overdag als het licht is!

De stress van het moderne leven eist zijn tol op onze gezondheid, en vooral op onze spijsverteringsorganen. Gelukkig beginnen steeds meer hedendaagse wetenschappers eindelijk de waarde in te zien van Hippocrates’ oude wijsheid. Steeds meer onderzoeken bevestigen dat ten minste 90% van alle moderne gezondheidsproblemen en ziekten beginnen in de darmen.

Chronische ziekten zoals artritis, diabetes, en depressie nemen toe tot epidemische proporties – en ze zijn terug te voeren op een geïrriteerde en ontstoken darm. Zelfs relatief kleine kwalen, zoals constipatie, eczeem, gebrek aan libido, pijnen, en vermoeidheid blijken direct gelinkt aan een slechte darmwerking.

Wil jij je darmen helen, te beginnen in het nieuwe jaar? Lees dan verder en doe mee met de 6 weken Challenge ‘Heel je Darmen, Heel je Leven’!

6 weken Challenge Heel je Darmen en Levenslust

Voor iedereen die al jaren worstelt met buikklachten en vermoeidheid heb ik een onlineprogramma ontwikkeld. Dit 6-weken programma is inmiddels uitgebreid getest door 8 personen met allerlei maag-darmklachten en andere fysieke problemen. En weet je wat? Zij zijn enorm enthousiast en raden iedereen met buikproblemen aan dit programma ook te volgen.

Vraag jij je af hoe jij je levenslust terug kunt krijgen als je bijna dagelijks buikklachten ervaart die je enorm uitputten? 😱

Is het mogelijk om van deze uitputtende buikklachten af te komen? Zonder dat je daarvoor eindeloos allerlei dingen moet gaan doen en laten? Die ongelofelijk veel tijd en geld vergen maar uiteindelijk nauwelijks blijvend resultaat geven en je hopeloos en moedeloos maken?  🤯

Ik durf te wedden dat je al heel wat diëten hebt geprobeerd, diverse therapieën hebt ondergaan, bij je huisarts en misschien zelfs bij een maag-darmspecialist bent geweest… En niets daarvan heeft je echt verder geholpen en van je buikklachten afgeholpen?

Waar haal je de  ⏰ TIJD ⏰ vandaan om de juiste kennis te verzamelen om het door jou gewenste resultaat te bereiken…? Heb jij in je drukke leven veel bordjes die je in de lucht moet zien te houden maar weet je niet hoe je je eigen etensbordje op de juiste manier kunt vullen?

😨 Waarom is het zo frustrerend om telkens weer iets uit te proberen dat veel tijd, moeite en geld kost en dit uiteindelijk veel te weinig oplost voor je buikklachten?

Is het echt mogelijk om je buikklachten te verminderen en je levenslust terug te krijgen zonder eindeloos van alles te moeten blijven uitproberen?

🤔 En wanneer ga je op een nieuw dieet?

🤔 Zou je zelfs het Fodmap dieet nog moeten proberen?

🤔 Ben je al bij de huisarts geweest met je buikklachten? Hoe vaak de afgelopen jaren?

🤔 Wat denk je van psychotherapie, je huisarts heeft misschien gezegd dat je PDS hebt en er maar mee moet leren leven omdat er niets te vinden is in je buik dat de klachten verklaart.

STOP. SIMPEL  STOP. 🤯

Als één van de bovenstaande (of alle) vragen regelmatig door je hoofd gaan, elke dag weer, kan ik je wellicht helpen.

Hallo ik ben Philippine Borgers, darmtherapeut en ervaringsdeskundige  👋

Al tien jaar werk ik in mijn praktijk voor voedingsgeneeskunde als gediplomeerd en gecertificeerd darmtherapeut met mensen met maag- en darmproblemen. En nu heb ik een onlineprogramma gemaakt waar de eerste 8 gebruikers resultaat mee hebben geboekt en erg enthousiast over zijn. Omdat ze niet alleen hun klachten hebben kunnen verminderen of zelfs helemaal verdwenen zijn. Ook hun energie is voor het eerst sinds jaren weer toegenomen.

En, ook al zal ik nooit beweren dat ik alles weet, ik heb daarnaast de afgelopen tien jaar honderden vrouwen (en iets minder mannen) met darmproblemen geholpen. Waarbij hun buikklachten zijn verbeterd en hun levenslust weer terug is in hun leven. Ik heb daarbij een overzichtelijk stap voor stap actieplan ontwikkeld dat hun darmen transformeert waardoor zij hun leven weer op de rit hebben kunnen zetten en hun levenslust teruggekregen. Ik noem hen de DarmHelers 💪

Terwijl… nog niet zo lang geleden ik in jouw schoenen stond.

Die jaren met steeds weer onverklaarbare en alles overschaduwende buikklachten waren zwaar.

Als ik één stap voorwaarts maakte, moest ik er daarna weer drie terugzetten. Buikpijn overspoelde mij, ik had watten in mijn hoofd en mijn energie raakte op. Uiteindelijk belandde ik zelfs in een burn-out omdat ik te veel van mijzelf eiste in de zoektocht naar het terugkrijgen van mijn levenslust die ik ooit had.

Hoe deze hardwerkende vrouw met onverklaarbare darmproblemen haar levenslust terugkreeg. Zonder daarvoor eindeloos dingen te moeten blijven proberen die weinig soelaas bieden voor hardnekkige buikissues maar wel ontzettend veel geld en tijd kosten!

Laat me je mijn routekaart geven. Zodat je geen doodlopende wegen meer inslaat of verdwaalt op achterafweggetjes. In plaats daarvan neem je de snelweg naar een leven zonder buikklachten en vol energie. Een leven waarin jij de levenslustige persoon weer wordt die je ooit was.

Ik zal je laten zien dat je van je buikklachten kunt afkomen en je levenslust kunt terugkrijgen 💪

👇 Dit is wat ik voorstel. 👇

Er zijn de laatste tijd te veel mensen met darmproblemen en buikklachten die me om mijn hulp vragen. En mijn wachttijd in mijn praktijk voor nieuwe cliënten loopt steeds verder op.

Wil jij in 2023 een goede start maken? Met een makkelijk uit te voeren stap-voor-stap-plan dat je begeleidt van een harde werker met onverklaarbare buikklachten wiens levenslust op een zeer laag pitje staat naar een energiek persoon die weer graag van alles onderneemt en etentjes organiseert!

Geen poeha. Geen flauwekul, gewoon een eenvoudig plan om jou te transformeren van iemand met dominerende maar onverklaarbare en alles overschaduwende buikklachten naar een levenslustige en ondernemende persoon die weer kan genieten van etentjes en leuke dingen doen.

Op 9 januari 2023, zullen 8 DarmHelers nauw met mij gaan samenwerken om rust in hun buik te creëren en hun levenslust terug te krijgen. DarmHelers zijn diegene die er voor kiezen om weer de regie over hun gezondheid te nemen door deel te nemen aan de 6-weken Challenge Heel je Darmen & Levenslust. Ik zal deze DarmHelers niet teleurstellen.

Klinkt dat spannend voor jou?

Zou je het heerlijk vinden om je eindeloze en vruchteloze zoektocht naar een oplossing om van je buikklachten af te komen te stoppen en de juiste stappen te zetten om rust in je buik en je levenslust EINDELIJK terug te krijgen?

Deze 8 DarmHelers krijgen:

✅ De 6 weken Heel Je Darm & Levenslust Challenge zodat je samen met mij en lotgenoten stap voor stap de route doorloopt die leidt naar een tevreden buik en het terugkrijgen van je levenslust.

👉 De Challenge volgt het ‘7-DarmHelen-Systeem’, wat een uniek systeem is om van buikklachten af te komen en je levenslust terug te krijgen.  Dit systeem omvat de volgende 7 onderdelen die ieder op een specifieke manier bijdragen aan het helen van je darm en terugkrijgen van je levenslust:

  1. Specifieke (niet prikkelende maar energieleverende) koolhydraten 700 gram per dag;
  2. Darmhelende specifieke eiwitten en vetten;
  3. Optimalisering jouw verteringscapaciteit;
  4. Vasten & Vocht tussendoor;
  5. Support & Fun van de DarmHeler Community;
  6. Bewegen & Balans;
  7. Koudetraining en ademhaling.

Deze onderdelen worden in stukjes opgeknipt en stap voor stap en makkelijk te behappen ingevoegd in goed georganiseerd 6 weken online programma waarbij elke week gezamenlijk een specifieke mijlpaal wordt bereikt:

Week 1: Darm opschonen Quick Start
Week 2: Rust in je buik
Week 3: Darmwand helen en beschermen
Week 4: Support met supplementen & coaching
Week 5: Balans en Beweging
Week 6: Vasten en feesten!

Ook heb ik nog 7 extra bonussen voor de DarmHelers:

✅ Bonus #1: Wekelijkse live V&A sessie met de groep 8 DarmHelers om elke week vorderingen te blijven maken.

✅ Bonus #2: E-book Eerste Hulp bij darmproblemen (diarree, obstipatie, opgeblazen buik, misselijkheid, maagklachten, slechte vertering/verteringsresten, buikpijn, darmontsteking). Zodat je altijd weet je in geval van nood kunt doen!

✅ Bonus #3: Recepten met specifieke koolhydraten eiwitten en vetten voor ontbijt, lunch, diner, snacks en sweets. Zodat je weet wat je kunt eten en hoe je dit kunt bereiden. En vooral hoe je lekker kunt blijven eten en genieten. Want was koken niet ooit een geliefde bezigheid?

✅ Bonus #4: E-book SupportGids dat je inzicht geeft aan de hand van jouw klachten wat je kunt doen om deze met voeding en leefstijl te verbeteren en welke supplementen geschikt zijn voor extra resultaat

✅ Bonus #5: Een persoonlijk consult van 45minuten in week 4, nadat je 3 weken aan de slag bent geweest met het programma en de laatste puzzelstukjes in een persoonlijk consult bespreekt.

✅ Bonus #6: Video Hoe kook ik mijn beste feestelijke maaltijd ooit voor mijn gevoelige darmen en mijn familie en vrienden.  Opdat je ziet en leert hoe jij voor jouw gasten een heerlijke maar vooral ook voor jouw buik ontspannen en heerlijke feestmaaltijd bereidt.

✅ Bonus #7: 10% korting op maandelijkse één-op-één coaching in 2023, inclusief toegang tot nieuwe inhoud en een levenslang lidmaatschap van de exclusieve DarmHelers Community die de resultaten op lange termijn versterken.

Geïnteresseerd in hoe jij je buikklachten kunt oplossen en je levenslust terugkrijgt?

Reageer op dit bericht door een mail te sturen naar info@omega10.nl met de tekst ‘Leef Licht!

& ik zal je dan persoonlijk de details sturen.  Zo eenvoudig is het.

FAQ, Veelgestelde vragen

👉 Wanneer loopt dit programma?

✅ De 6 weken Heel Je Darm & Levenslust Challenge loopt van 14 maart tot en met 24 april 2022. 8 DarmHelers werken dan 6 weken nauw met mij samen om een einde te gaan maken aan hun alles overschaduwende buikklachten en hun levenslust weer terug te krijgen ZONDER dat er weer eindeloos van alles moet worden uitgeprobeerd zonder echt resultaat te bereiken.

👉 Voor wie is het?

✅ Het programma is specifiek ontworpen om een einde te maken aan de eindeloze & vruchteloze zoektocht naar manieren om van je onverklaarbare buikklachten af te komen. Het is ontworpen voor mensen die allerlei diëten en voedingswijzen al hebben geprobeerd, bij de huisarts zijn geweest en te horen hebben gekregen dat ze er maar mee moeten leren leven en nog steeds niet in staat zijn geweest om van hun buikklachten af te komen en hun levenslust terug te krijgen.

👉 Wat zit er in?

✅ Het bevat een 6 weken programma waarbij je elke week een specifieke mijlpaal kunt bereiken:

Week 1: Darm opschonen Quick Start
Week 2: Rust in je buik
Week 3: Darmwand helen en beschermen
Week 4: Support met supplementen & groepscoaching
Week 5: Balans en Beweging
Week 6: Vasten en feesten!

Daarnaast zijn er voor de DarmHelers 7 bonussen toegevoegd:

✅ Bonus #1: Wekelijkse live V&A sessie met de groep 8 DarmHelers om elke week vorderingen te blijven maken.

✅ Bonus #2: E-book Eerste Hulp bij darmproblemen (diarree, obstipatie, opgeblazen buik, misselijkheid, maagklachten, slechte vertering/verteringsresten, buikpijn, darmontsteking). Zodat je altijd weet je in geval van nood kunt doen!

✅ Bonus #3: Recepten met specifieke koolhydraten eiwitten en vetten voor ontbijt, lunch, diner, snacks en sweets. Zodat je weet wat je kunt eten en hoe je dit kunt bereiden. En vooral hoe je lekker kunt blijven eten en genieten. Want was koken niet ooit een geliefde bezigheid?

✅ Bonus #4: E-book SupportGids dat je inzicht geeft aan de hand van jouw klachten wat je kunt doen om deze met voeding en leefstijl te verbeteren en welke supplementen geschikt zijn voor extra resultaat

✅ Bonus #5: Een persoonlijk consult van 45minuten in week 4, nadat je 3 weken aan de slag bent geweest met het programma en de laatste puzzelstukjes in een persoonlijk consult bespreekt.

✅ Bonus #6: Video Hoe kook ik mijn beste feestelijke maaltijd ooit voor mijn gevoelige darmen en mijn familie en vrienden.  Opdat je ziet en leert hoe jij voor jouw gasten een heerlijke maar vooral ook voor jouw buik ontspannen en heerlijke feestmaaltijd bereidt.

✅ Bonus #7: Maandelijkse coaching in 2022 met korting, inclusief toegang tot nieuwe inhoud, tweewekelijkse coachingsgesprekken en een levenslang lidmaatschap van de exclusieve DarmHelers Community die de resultaten op lange termijn versterken.

👉 Hoeveel kost dit programma?

✅ Het bovenstaande pakket met alle 7 bonussen vertegenwoordigt een waarde van €1.390,-.

Alles wat ik van jou nodig heb is een investering van €679,- voor De 6 weken Heel Je Darm & Levenslust Challenge.

👉 Hoe kan ik nog vragen stellen voordat ik definitief besluit om deel te nemen?

Als je oprecht geïnteresseerd bent laat dit dan weten via een mail naar info@omega10.nl met de tekst ‘Leef Licht!’. Je krijgt dan van mij een link naar mijn online aanvraagformulier. Met dat aanvraagformulier vul je enkele gegevens over jezelf in en boek je een ZoomCall met mij in mijn agenda.

👉 Hoeveel tijd heb ik hiervoor dagelijks nodig?

✅ Het programma bevat voor elke week 5 lessen en 2 vrije tijd opdrachten. Het doornemen van deze lessen met waardevolle informatie en tips om aan de slag te gaan, kost je ongeveer twintig minuten. Soms wat langer. Hoeveel tijd jij bezig bent met het aan de slag van de aanbevelingen bepaal je zelf. In het weekend zijn 2 vrije tijd opdrachten voorzien. Maar je kunt de lessen ook combineren op de dagen dat jij tijd hebt. 1x per week is er een Live Online sessie van een uur met de groep voor Vragen en Antwoorden. Het tijdstip hiervan zal ik in overleg met de deelnemers bepalen.

👉 Ik weet niet zeker of online programma wel iets voor mij is met een online begeleiding?

✅ Het onlineprogramma is speciaal gemaakt voor mensen die begeleiding van een deskundige nodig hebben, maar in hun eigen omgeving en in hun eigen tijd de stappen willen kunnen zetten die nodig zijn om aan hun transformatie te werken. Voor mensen die gemotiveerd worden door wat gelijkgestemden (die kampen met soortgelijke problemen) bereiken en ervaren tijdens het doorvoeren van de stappen van dit routeplan. Bovendien kan dit onlineprogramma van 6 weken een opstap zijn naar een vervolg met een Membership waarbij je ook in 2022 de online begeleiding voortzet. Dit Membership is voor de 8 Founding Members met korting beschikbaar.

👉 Wat zijn de reacties van de eerste deelnemers die in najaar 2021 het online programma volgen?

“Ik wilde je zo nog even laten weten dat het erg goed gaat. Ik ben zo blij met het nu al resultaat na 2 weken. Ik vind het heel bijzonder, ik probeer zo goed mogelijk alles na te leven. -3 kilo is me in 2 jaar al niet meer gelukt, dan nu ook op een normale manier, geen dieet, top ben blij! Met mij gaat het dus super! Voel mij zoooo goed, echt blij! Bij sanquin is mijn ijzer en bloeddruk nog nooit zo goed geweest 👍👍💪 Ik heb heel veel aan alle uitleg en info,  echt knap gedaan van jou!

En geen opgeblazen gevoel, rustige darmen, geen lucht in darmen en ik vind het nog makkelijk ook 😉👍👍 fijn weekend!” Marjon 52jr

“Ik heb voor het eerst sinds 2017 toen ik een hersenschudding kreeg weer energie zoals ik die daarvoor had. Mijn buik is rustig, ik heb al twee weken geen buikklachten meer gehad, reageer niet meer zo heftig op voeding. Ik ben zo blij dat ik hieraan mee doe. Stephanie 23jr

Dank voor het behandelen van mijn darmonrust, je hebt me enorm geholpen. Ik weet zeker dat een balans tussen goede voeding, ontspanning en inspanning aangevuld met alle inzichten die jij zo mooi geeft essentieel zijn voor mensen die een uitdaging hebben met hun darmen!” Rolf 38jr

Mijn Heel je Darm behandeling voor Bernadette 47jaar en de resultaten die ze ermee behaalde verrasten haar buikmasseur en haarzelf.

⭐ 10 kilo lichter en geen last meer van diverticulitis! “Ik had diverticulitis (instulpingen in je darm) waar ik al eens aan geopereerd was maar had nog steeds veel pijnklachten, ontlastingsproblemen en daarnaast wilde ik graag een aantal kilo afvallen. Ik heb eigenlijk al sinds mijn jeugd problemen met mijn darmen en mijn gewicht gehad. Ik vind het leuk om te koken, sport regelmatig en wandel graag in de duinen. Natuurlijk wil ik graag genieten van mijn leven en daar past pijn en weinig energie zeker niet bij. Mijn verwachtingen waren zeer hoog omdat de buikklachten zo dusdanig erg waren dat het mij hinderde in mijn dagelijks leven.

Philippine heeft mij met haar kennis en begrijpbare uitleg heel goed geholpen om een juiste balans te vinden in voeding. Èn ik weet nu dat gezond eten ook heel lekker kan zijn! Het resultaat was een zeer snelle verbetering van mijn klachten, al binnen 3 weken waren mijn buikklachten verdwenen en ook de kilo’s vlogen eraf. Zelfs de persoon die mijn buikmassages deed, merkte al binnen twee weken op dat er behoorlijk wat was veranderd! Ik ben zeer tevreden met het resultaat: ik ben nu bijna 10 kg lichter, mijn ontlasting verloopt soepel en mijn darmen zijn pijnvrij, wat wil je nog meer!

Word ook een DarmHeler!

Als jij ook dit soort resultaten wilt bereiken door deel te nemen aan de volgende 6 weken Challenge van 9 januari tot en met 19 februari 2023,

Boek dan nu hieronder een online vragenuurtje via Zoom en stel al je vragen die je wilt weten over het programma.

PS: Er zijn slechts  8 plekken beschikbaar voor het online programma Heel Je Darm & Levenslust dat op 9 januari2023 start. Dus als dit je aanspreekt, wacht dan niet! En boek nu alvast je Zoom Call om alles te weten te komen over deze 6 weken Challenge;

Delen is gezond 🙂Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin