Goede advisering begint bij een goede diagnose. Ik sluit met mijn adviezen aan op jouw klachten door eerst samen met jou uitgebreid te kijken naar wat er allemaal speelt. Ik wil van jou een duidelijk beeld hebben en begrijpen welke factoren er allemaal hebben bijgedragen aan waar jij nu mee worstelt. Door inzicht te krijgen in de oorzaak van je problemen kunnen we samen een plan van aanpak ontwikkelen waarmee jij stapsgewijs kunt werken aan een vitale toekomst voor jou. Dat betekent dat ik altijd start met een uitgebreide intake van anderhalf uur tot max. 2 uur. We bespreken dan de door jou vooraf ingevulde vragenlijsten en het voedingsdagboek. Deze heb je twee weken voor je afspraak per mail ontvangen van mij. Tevens doe ik een aantal metingen tijdens de intake (bloeddruk, hartslag, omvang taille en heupen, gewicht en lengte). Wanneer ik daar tijdens de intake aanleiding toe zie, zal ik ook adviseren aanvullend onderzoek te doen. Specifiek onderzoek in bloed, urine, ontlasting of speeksel via gespecialiseerde laboratoria waar ik mee samenwerk. Of ik verwijs je daarvoor terug naar de huisarts of specialist. Een grondige anamnese inclusief onderzoeksuitslagen vormt de basis van de persoonlijke adviezen voeding en vitaliteit die ik op maat maak. Aanvullend maak ik ook vaak (na ontlastingsonderzoek) een darmtherapie behandelplan omdat bij veel van mijn cliënten in de darmen een belangrijke bron van het gezondheidsprobleem blijkt te zitten.

De succesvolle aanpak van OMEGA10  is gebaseerd op drie pijlers:

  1. PERSOONLIJK: jij wordt als uniek persoon geadviseerd. Ik werk vanuit jouw klachten, onderzoeksuitslagen, wensen en doelen en geef persoonlijke adviezen voeding & vitaliteit en individuele darmtherapie op maat.
  2. WETENSCHAPPELIJK: ik gebruik kennis en inzichten vanuit de wetenschappelijke achtergrond van de voedingsgeneeskunde, darmmicrobiologie en de klinische Psycho Neuro Endocrino Immunologie.
  3. PRAKTISCH: Last but not least: je krijgt praktische en vooral lekkere eet- en kooktips die uitvoerbaar zijn in de praktijk van alledag. Daarom geef ik mijn adviezen aan de keukentafel.

Philippine Borgers, adviseur voeding & vitaliteit, heeft de kennis in huis om vanuit de wetenschappelijke achtergrond van de voedingsgeneeskunde zoals de Orthomoleculaire Geneeskunde en klinische Psycho Neuro Immunologie en mijn HBO opleiding als Darmtherapeut en Trainer Hormoonfactor  het precaire samenspel te overzien tussen je darmen, je hormoonstelsel, je immuunsysteem, je zenuwstelsel en je psyche. Deze kennis helpt mij de juiste diagnose te stellen en vervolgens een op jouw klachten afgestemd persoonlijk advies voeding & vitaliteit en een op maat gemaakte darmtherapie te geven.

 

Consult aan de keukentafel

Ik ben er van overtuigd dat wanneer je lekker kunt blijven eten, het mogelijk is je eetpatroon structureel aan te passen. Daarom geef ik mijn adviezen aan de keukentafel. Zodat ik mijn adviesgesprekken kan afwisselen met praktische eet- en kooktips.

Je kunt kiezen voor het OMEGA10 adviespakket of voor begeleiding op uurbasis waarbij je per keer aangeeft of je behoefte hebt aan een eventuele volgende sessie. In beide gevallen start je met een uitgebreide intake om grondig inzicht te krijgen in de oorzaak van jouw klachten. Wanneer je kiest voor het totaalpakket doorlopen we samen vijf stappen. In deze vijf stappen reik ik je een voedings- en leefwijze aan die je je oorspronkelijke vitaliteit terug geeft afgestemd op jouw voedings- en vitaliteitsvraagstuk. Kies je voor losse consulten dan starten we met stap 1 en 2 en bepaal jij wat de gewenste volgende stap is.

PhilippineAdviesV&V

 

Delen is gezond :-)Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn