Om professioneel en ècht persoonlijk te adviseren hanteer ik een uurtarief. Afhankelijk van of dat je voor losse consulten kiest of het totaalpakket is dat voor 2017 respectievelijk 70 of ca. 64 euro per uur incl. btw. Vind je dat veel? Realiseer je dan dat het onbetaalbaar is om gezond en vitaal te zijn. Kies je voor het complete Pakket Voeding en Vitaliteit dan betaal je €350,-. Dat is dus minder dan het tarief van je eigen risico van je ziektekostenverzekering (€385,-). Je krijgt dan alle kennis, persoonlijke adviezen en begeleiding op maat die jou ècht gezond maakt. Ik zeg bewust ‘ècht gezond’ omdat je met mijn aanpak de oorzaak van jouw specifieke gezondheidsprobleem aanpakt en niet alleen symptomen bestrijdt. Een waardevollere besteding van je eigen risico voor je eigen èchte gezondheid is er niet, toch? Op de door mij geadviseerde supplementen en onderzoeken wens ik niet te verdienen (zoals veel collega therapeuten wel doen). Via mij krijg je 20-25% korting ten opzichte van de winkelprijzen. Je krijgt dus altijd een professioneel en onafhankelijk advies. Voor het beste resultaat. Want daar draait het mij om. Dat jij er beter van wordt.

De tarieven voor 2017  (incl btw tenzij anders vermeld) gelden voorlopig ook voor begin 2018. Eind 1e kwartaal 2018 verwacht ik te worden toegelaten tot het MBOG. Daarmee komen mijn consulten in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding via de meeste ziektekostenverzekeringen. Op dat moment zal ik de nieuwe tarieven 2018 doorvoeren.

Kennismakingsgesprek (ca. 15 minuten)

Intake

Ontwikkelen Persoonlijk Voeding- en Vitaliteitsplan

Consult Advies Voeding & Vitaliteit (1½ u)

Vervolgconsulten

Compleet Adviespakket Voeding en Vitaliteit (5½ u)

Supplementenadvies op basis van intake

Recept uitschrijven supplementbestelling bij DeRoodeRoos

Telefonisch of e-mail consult

Begeleiding (ontlastings)-onderzoek en uitwerken darmtherapie

Supermarktsafari (45 min t.b.v. max. 4 pers)

Healthy Aging Check Up inclusief uitgewerkt advies

 

gratis

€  105,- (ca. 1½-2 uur)*)

€  105,- (alleen na intake)*)

€  105,- per 1½ uur

€   70,- per uur

€ 350,- pakket prijs all in

€   35,-

€   6,- (1 jaar lang zelf nabestellen met 20-25% korting)

€    6,- per 5 minuten

€   105,-

€   70,- per uur per groep (p.p. dus afh. van groepsgrootte)

€   350,- incl. 30 min. consult t.b.v. afname bloed, meting gewicht en bloeddruk, bloedonderzoek gerenommeerd laboratorium, uitgewerkt adviesplan  en anderhalf uur consult ter bespreking therapie

Losse consulten en algemeen consult

Wil je mijn advies voeding en vitaliteit op uurbasis i.p.v. het complete Adviespakket dan starten we met het maken van een uitgebreide anamnese en bepaal jij daarna hoe lang en hoe vaak je door mij geadviseerd wilt worden.

Ook is het mogelijk een consult te boeken waarin ik de algemene voeding en vitaliteitsadviezen bespreek. Deze krijg je vervolgens uitgewerkt op papier in een mooie map. Het omvat 1½uur consult en de uitgebreide syllabus voeding & vitaliteit met 75 pagina’s informatie, recepten en boodschappenlijsten en andere praktische tips. Dit is een optie wanneer je geen specifieke klachten of doelen hebt maar gezond en vitaal wilt zijn.  Of wanneer je op zoek bent naar de belangrijkste bewezen adviezen op het gebied van gezonde voeding en vitaliteit. Ook kan je het als basisconsult zien. Daarna bepaal je wanneer je behoefte hebt aan meer persoonlijke adviezen gebaseerd op jouw persoonlijke problemen en behoeftes. Deze kan ik uitwerken aan de hand van een uitgebreide intake.

 

Persoonlijk Voeding en Vitaliteitsplan op maat

Dit plan is volledig afgestemd op jouw klachten en doelen zoals besproken tijdens de anamnese. Je ontvangt een persoonlijke map met daarin uitgebreide informatie, tips en recepten. Het bevat de volgende onderdelen:

  • Inzicht in oorzaak jouw voedings- en vitaliteitsvraagstuk;
  • Uitgebreide uitleg van de verschillende haperende werkingsmechanismen zoals die in jouw lichaam en gezondheid een rol spelen en hoe deze aan te pakken;
  • Persoonlijk voedingsadvies met uitgebreide informatie over alle macro nutriënten (koolhydraten, vetten en eiwitten) en micro nutriënten (vitamines, mineralen, enzymen, antioxidanten, bio actieve stoffen, etc.) die voor jou waardevol zijn en hoe die tot je te nemen;
  • Leefstijltips ook ten aanzien van beweging, slaap, bioritme en ontspanning;
  • Praktische kook- en eettips;
  • Recepten plan waar je in ieder geval vier weken mee aan de slag kunt. Dit bevat talrijke heerlijke en makkelijk te bereiden recepten voor ontbijt, lunch, diner, snacks & sweets;
  • Uitgebreide Boodschappenlijst om je keukenvoorraad mee te vullen;
  • Supplementenadviesindien nodig als therapeutische ondersteuning.

 

Vrijblijvende kennismaking? Of afspraak consult? Vergoeding zorgverzekering

Afspraken

Je kunt telefonisch of via de mail een afspraak inplannen. Bent je onverwacht toch verhinderd? Dan vraag ik je vriendelijk om uiterlijk 24-uur van tevoren af te melden. Lukt dit niet, dan moet ik de gereserveerde tijd helaas toch in rekening brengen.

 

*) De intake en het persoonlijk op maat gemaakte voeding en vitaliteitsplan zijn beide gemaximaliseerd op € 105,- incl btw (ook al besteed ik daar in de praktijk veel meer dan anderhalf uur aan omdat ik alles persoonlijk op maat voor je uitzoek en uitwerk).

Delen is gezond :-)Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn