Ik heb mijn kennis ondermeer opgedaan bij de onderstaande opleidingen waarvan ik de diploma’s bezit.

  • Orthomoleculair Therapeut volgens kPNI (klinische Psycho-Neuro-Endocrino-Immunologie) bij Natura Foundation (2013 geslaagd: 8)
  • Trainer Hormoonfactor van Ralph Moorman (2014 geslaagd: 9)
  • Therapeut kPNI klinische Psycho-Neuro-Endocrino-Immunologie jaar 1 in 2014/2015 en diverse bijscholingen in 2016 en 2017 voltooid bij Natura Foundation
  • Orthomoleculair Gewichtsmanagement  (bij Cora de Fluiter SLIM methode 2014 geslaagd 8,6) en Metabolic BalanceOerslank therapeut in 2014 bij Yvonne van der Stigt
  • Orthomoleculair Detoxconsulent 2 daagse training van arts Drs. Anna Kruyswijk van der Heijden
  • Darmtherapeut (Therapeutische Microbiologie opleiding in 2014; Masterclass Feces 2015; Masterclass Darmbehandeling Moeder en Kind bij RP Academy, 1-jarige HBO opleiding in 2015/2016 tot Darmtherapeut bij Ortho Linea, CUM LAUDE geslaagd; diverse masterclasses en symposia 2013-2017 op het gebied van darmen, spijsvertering, lever en microbioom). Ik ben hier inmiddels zo in gespecialiseerd dat ik zelfs lezingen geef op dit gebied.

Deze kennis houd ik actueel met de laatste ontwikkelingen op het gebied van de voedingsgeneeskunde door publicaties zoals op PubMed ed. te volgen, relevante symposia en bijeenkomsten bij te wonen, aanvullende cursussen te volgen en talloze boeken te verslinden. Het microbioom in onze darmen blijkt hét onderwerp te zijn dat een explosieve stijging in wetenschappelijk onderzoek laat zien. In sep 2017 heb ik nog de tweedaagse nascholing kPNI gevolgd over neurodegeneratieve ziekten (Alzheimer, Parkinson, MS, Autisme en ADHD) en de relatie met de darmflora.

Mijn visie op voeding

Vrijblijvende kennismaking?
Delen is gezond :-)Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn