Lezing Bloedsuikerspiegel in Balans

Kenmerken voor wisselende bloedsuikers zijn ‘vage’ klachten zoals vermoeidheid, beverigheid, zuchten en gapen, zweten, spiertrekkingen, depressies en duizeligheid. Er zijn echter nog veel meer symptomen zoals concentratiestoornissen, geïrriteerdheid, humeurigheid, nervositeit, rusteloosheid en zelfs woede-aanvallen en asociaal gedrag. Als je deze symptomen herkent dan weet je dat het beter is om er iets aan te doen om je bloedsuikers beter in balans te houden. Want wisselende bloedsuikers hebben een directe of indirecte link met veel chronische aandoeningen zoals acne, darm en spijsverteringsproblemen, diabetes, insuline-resistentie, hart- en vaatziekten en zelfs diverse kankervormen. Het is dus cruciaal om je bloedsuikerspiegel in balans te houden.

Hypo symptomen bloedsuikerspiegel uit balans

Philippine Borgers, adviseur voeding en vitaliteit, deelt haar kennis van de voedingsgeneeskunde en geeft bewezen handvaten om je bloedsuikerpieken en dalen in bedwang te houden.

Tijdens deze lezing krijg je antwoord op vragen als: Hoe vaak moet je eten, wat moet je eten, hoe zit het met tussendoortjes, wanneer kun je het beste eten? Niet alleen voor je energieniveau is het belangrijk om je bloedsuikerspiegels op niveau te houden. Ook is er een direct verband met o.a. vetopslag in de taille, ongezonde cholesterolniveaus, verhoogde bloeddruk, insulineresistentie, hormonale problemen en slapeloosheid (of juist erg slaperig na het eten). Genoeg reden dus om een stuiterend bloedsuikerritme tot rust te brengen.

AzzurroLezingPubliek

De lezing Bloedsuikerspiegel in Balans is onder grote belangstelling gehouden in Azzurro Wellness te Noordwijk.

In aanvulling op de lezing organiseer ik de foodworkshop Bloedsuikerspiegel in Balans.

Heb je interesse in deze lezing? Ik kan deze voor een door jou georganiseerde groep houden. Op je werk met collega’s, thuis met je vriendinnen, op lokatie in jouw netwerk, vereniging, etc.  Stuur een mail via mijn contactpagina of geef je vraag, verzoek door via het ‘Stel je vraag’-formulier rechtsboven op deze pagina.

 

Delen is gezond :-)Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn