Ik ben er van overtuigd dat wanneer je lekker kunt blijven eten, het mogelijk is je eetpatroon structureel aan te passen. Daarom geef ik mijn adviezen aan de keukentafel. Zodat ik mijn adviesgesprekken kan afwisselen met praktische eet- en kooktips.

Je kunt kiezen voor het OMEGA10 adviespakket of voor begeleiding op uurbasis waarbij je per keer aangeeft of je behoefte hebt aan een eventuele volgende sessie. In beide gevallen start je met een uitgebreide intake om grondig inzicht te krijgen in de oorzaak van jouw klachten. Wanneer je kiest voor het totaalpakket dan doorlopen we samen vijf stappen. In deze vijf stappen reik ik je een voedings- en leefwijze aan die je je oorspronkelijke vitaliteit terug geeft afgestemd op jouw voedings- en vitaliteitsvraagstuk. Kies je voor losse consulten dan starten we met een uitgebreide anamnese en bepaal jij wat de gewenste volgende stap is.

PhilippineAdviesV&V

 

 

 

Keukentafel_Horizon

 

 

Delen is gezond :-)Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn