Wil je mijn advies voeding en vitaliteit op uurbasis dan starten we altijd met een uitgebreide intake en bepaal jij daarna hoe lang en hoe vaak je door mij geadviseerd wilt worden.

Vragenlijst en dagboek bijhouden

Een week voorafgaand aan je eerste afspraak ontvang je per mail van mij een uitgebreide vragenlijst die je ingevuld meeneemt naar onze eerste sessie. Daarin zitten vragen over je belangrijkste klachten, de doelen die je wilt nastreven en een checklist van symptomen die je bij jezelf herkent. Ook vraag ik je een dagboekje bij te houden van een doordeweekse dag en een weekenddag waarin je registreert wat je eet en drinkt op welk tijdstip van de dag.

Intake aan de keukentafel

Tijdens de intake nemen we je ingevulde vragenlijst en voedingsdagboek door en zal ik op een aantal punten verder doorvragen om een goed beeld te krijgen van je klachten en de mogelijke oorzaken die daaraan ten grondslag liggen. Het is belangrijk om goed inzicht te krijgen in de gebieden waar problemen zich voordoen. En zal ik soms ook persoonlijke vragen stellen en schroom ik niet om je figuurlijk het hemd van je lijf te vragen. Deze sessie duurt meestal anderhalf tot twee uur.

Zo nodig zal ik aanvullend onderzoek laten verrichten in overleg met jou.

 

Persoonlijk adviesplan Voeding & Vitaliteit

Al het besprokene en de eventuele onderzoeksuitslagen vormen de basis voor de volgende stap: Ik ontwerp voor jou een persoonlijk voedingsplan en leefstijladvies en een advies voor aanvullende voedingssupplementen als tijdelijke therapie of healthy aging support. Dat alles uitgewerkt in een complete map met recepten en boodschappenlijsten en andere relevante bijlages. Tijdens het volgende consult bespreek ik de belangrijkste highlights hieruit. Met de informatie uit de map kun je thuis alles op je gemak nalezen en naslaan wanneer je er mee aan het werk gaat.

Hoeveel consults je hierna nog wilt boeken bepaal je zelf.

Wil je meer lezen over mijn werkwijze? Klik dan door op deze button:

Werkwijze
Delen is gezond :-)Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn